27.07.2021  |  Bloom  |  Tekstiler

Lys, let økologisk bomuld

Sommeren banker på døren, og snart vil altan- og terrassedørene være åbne dagen lang. Bind inde sammen med ude med Elvangs nye Thyme kollektion af lette plaider og puder.

Den alsidige og praktiske kollektion er produceret i GOTS-certificeret økologisk bomuld.

Kollektionens underspillede design synes måske ensartet på afstand, men går man tættere på, afsløres et levende mønster af lyse tråde, som giver et spil i overfladen og vidner om smukt håndværk. Plaiderne og puderne fås i seks lyse farver. 

Elvang er desuden Fairtrade-certificeret hos World Fair Trade Organization, og produkterne er fremstillet under ordentlige vilkår for både miljø, mennesker og dyr.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere