25.03.2021  |  Furniture  |  Design

Loungemøbler til tagterrassen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hos Trimm Copenhagen elsker vi intet mere end at se vores loungemøbler i uformelle omgivelser på en tagterrasse i byen med en smuk udsigt.

Udendørskollektionen er designet til at få folk til at slappe af, føle sig godt tilpas og give plads til at have det sjovt. De bløde former og det uformelle udtryk i møblerne opfordrer folk til at sætte sig ned og nyde hinandens selskab over et par drinks på en varm sommeraften.

Simpel luksus 

Møblernes høje kvalitet og tidløse design skaber en luksuriøs og sofistikeret stemning til ethvert udendørsområde. Det gør dem til det perfekte supplement til en rooftop bar, restaurant, loungeområde eller privat terrasse.

Projektkollektion

Udendørskollektionen giver mulighed for at skabe et utraditionelt, forskelligt og uformelt miljø i forskellige omgivelser. Møblerne i kollektion er nemme at flytte rundt på, multifunktionelle, kræver nærmest ingen vedligeholdelse og de er derfor perfekte til projekter, hvor der skal skabes lækre loungeområder. 

Se tidligere projekter og download 3D modeller her: https://www.trimmcopenhagen.com/da/arkitekter/ 

Mere fra Trimm Copenhagen

Trimm Copenhagen

www.trimmcopenhagen.com

  • mh@trimm.dk
  • + 45 31 41 23 13
  • Lærkevej 15E 2400 København NV Danmark

OM TRIMM TRIMM Copenhagen er en dansk designvirksomhed grundlagt af designer Rikke Gjørlund i 2010. Virksomheden har maritime rødder, hvilke er tydeligt i design og materialebrug. Alle produkter er produceret i Europa, for at sikre topkvalitet, kort produktionstid og nærhed med vores fabrikker. Hos os er kvalitet og design i højsæde. Vi har et bredt sortiment a…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere