30.03.2021  |  Furniture  |  Design

Indret arbejdspladsen med lækre loungemøbler

Indhold fra partner Hvad er dette?

Skab en sikker og komfortabel plads til at tænke ud af boksen på arbejdspladsen.

Loungekollektionen er perfekt til at skabe en ramme, hvor nye ideer og kreativ tænkning tilskyndes. Når du bryder hverdagens vaner og bringer dig selv til nye omgivelser, følger dit sind med.

De runde former og bløde udtryk af møblerne skaber en venlig og uformel atmosfære, der får folk til at føle sig velkommen og inkluderede på kontoret, velkomstlobbyen eller loungen.

Møblerne i kollektion er nemme at flytte rundt på, multifunktionelle og kræver nærmest ingen vedligeholdelse. Alle produkter har en lang levetid og kan udholde daglig brug i mange år, hvilket gør dem perfekte til loungeområder på arbejdspladser.

Se loungekollektion og projekter her: https://www.trimmcopenhagen.com/da/arkitekter/ 

Mere fra Trimm Copenhagen

Trimm Copenhagen

www.trimmcopenhagen.com

  • mh@trimm.dk
  • + 45 31 41 23 13
  • Lærkevej 15E 2400 København NV Danmark

OM TRIMM TRIMM Copenhagen er en dansk designvirksomhed grundlagt af designer Rikke Gjørlund i 2010. Virksomheden har maritime rødder, hvilke er tydeligt i design og materialebrug. Alle produkter er produceret i Europa, for at sikre topkvalitet, kort produktionstid og nærhed med vores fabrikker. Hos os er kvalitet og design i højsæde. Vi har et bredt sortiment a…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere