15.12.2021  |  Furniture  |  Outdoor

Cocoon Stand & Hammock Stand

Indhold fra partner Hvad er dette?

Nye produkter tilføjes til udendørskollektionen i SS22

TRIMM Copenhagen gør det nu muligt at placere den luksuriøse Cocoon Hang Chair og hængekøjen Double Hammock overalt med enkle og stilfulde stativer lavet i rustfrit stål. Det betyder at man ikke længere er bundet af at have et bestemt type udeområde for at eje en hængekøje eller hængestol I høj kvalitet.

Stativerne kommer i en mørk og lys udgave, som matcher vores andre metalstel i loungekollektionen. Begge har de et rundt formsporg og er på den måde designet i tråd med TRIMM Copenhagens øvrige sortiment af uformelle møbler i bløde former.

Ligesom resten af udendørskollektionen, tåler stativerne også alt slags vejr, og kan derfor stå ude året rundt. Dette giver brugeren stor fleksibitet og gør det nemt og bekvemmeligt at opbevare større udendørsmøbler i forkselligt klima.

Hammock Stand og Cocoon Stand kan skilles ad, hvilket gør opbevring og flytning lettere.

Materiale: Pulverlakeret rustfrit stål

Farver: Dark Grey og Aluminium Grey

Produceret i EU

Dimensioner:

Cocoon Stand: H: 200 cm. Bund: 100 cm

Hammock Stand: L: 370 cm. Bund: 115 cm

Mere fra Trimm Copenhagen

Trimm Copenhagen

www.trimmcopenhagen.com

  • mh@trimm.dk
  • + 45 31 41 23 13
  • Lærkevej 15E 2400 København NV Danmark

OM TRIMM TRIMM Copenhagen er en dansk designvirksomhed grundlagt af designer Rikke Gjørlund i 2010. Virksomheden har maritime rødder, hvilke er tydeligt i design og materialebrug. Alle produkter er produceret i Europa, for at sikre topkvalitet, kort produktionstid og nærhed med vores fabrikker. Hos os er kvalitet og design i højsæde. Vi har et bredt sortiment a…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere