21.10.2020  |  Interior  |  Design

Leg og æstetik smelter sammen med FableWoods magnetiske træfigurer

Indhold fra partner Hvad er dette?

FableWoods træfigurer er en sammensmeltning af æstetisk interiørdesign og legetøj som gør figurerne til en legende del af din indretning. FableWood er design som kan følge dig fra barnsben og gå videre i generationer.

FableWood byder velkommen til kreativ leg i en verden for store og små designelskere. ’’Vi tror på at design ikke bare skal ses, design skal opleves’’

FableWood blev grundlagt af Kristian Sidelmann og Rasmus Fiil i 2017 og er et univers som bygger bro mellem leg og design.


Kollektionen består idag af 16 træfigurer med skjulte magneter som giver mulighed for at skille og samle dem igen. De skjulte magneter skaber utallige muligheder for at kreere dine egne kreative fabeldyr ved at kombinere flere figurer.


Træfigurerne er udført med kærlighed for de danske designtraditioner og er lavet i nordamerikansk valnød og ask som gør hver figur helt unik.

Det bæredygtige element er er en del af FableWoods kerneværdier. I samarbejde med Eden Reforestation Project planter FableWood fem træer for hver solgt træfigur. På nuværende tidspunkt er der blevet plantet mere end 100.000 træer og succesen forsætter.

Læs mere om FableWoods univers og produkter på www.fablewood.dk

Mere fra FableWood ApS

FableWood ApS

www.fablewood.net

FableWood Magnetiske træfigurer i høj kvalitet.  Mission: At lave Playful design Vi tror på at design ikke bare skal ses - design skal opleves. Oplevelsen bliver større, når man kan opleve designet igennem sine sanser. Man skal mærke design. FableWood har forpligtet sig til at plante 5 træer for hvert solgt dyr. Sikkerhedsg…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere