19.08.2021  |  Interior  |  Design

Et helt nyt makkerpar til FableWood-flokken

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vi er meget begejstret for at byde Tyren og dens lille kalv velkommen i FableWood-familien.

FableWood kollektionen består af flere forskellige par, hvor der er et stort dyr og dens lille unge. Men dette makkerpar har vi været særdeles spændte på at introducere.

Ligesom de andre dyr består de af 2-6 magnetiske dele, som kan kombineres på tværs til diverse fantasifulde fabeldyr. Men som en lille opgradering har disse Tyre fået nogle helt særlige features. Deres horn er fastgjort med elastikker, så de kan drejes og justeres efter humør, så Tyrene kan få forskellige udtryk. Derudover kan den store Tyrs krop vendes rundt så den er i angrebsposition... klar til at beskytte dens lille kalv.

Ligesom vores resterende kollektion er Tyrene både smukt og robust design, og så er de lavet af nordamerikansk valnød og ask.

Læs mere om FableWood på vores hjemmeside, og se hele kollektionen af 20 magnetiske trædyr i vores webshop.

Se den Lille Tyr her

Se den Store Tyr her.

Mere fra FableWood ApS

FableWood ApS

www.fablewood.net

Hvad er FableWood? Det er dyr af træ. Magneter i dyrene gør det muligt at adskille og samle dem som et tredimensionelt samlesæt. Magien opstår når du kombinerer flere dyr! Sammensæt dem til utallige fantasifulde fabeldyr og andre finurlige kreationer. Vores mission er simpel; Vi vil gerne lave playful design. Vi tror på at design i…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere