15.08.2022  |  Interior  |  Dekoration

Længe ventet i design- og interiørbranchen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med ny produktlinje kommer Poster & Frame nærmere sin mission om at være det perfekte match med kunstneren. Denne nye mulighed har været længe ventet i branchen — nu er den her!

Skab de perfekte forhold til din plakat med Poster & Frame passepartout. Med de mange muligheder kan du skabe det smukkeste kombinationer, alt fra tone-in-tone der matcher plakaten til mere dristige med kontrastfyldte forhold. Udover at fremhæve plakaten, danner en passepartout ligeledes afstand til glasset, hvilket fuldender det eksklusive udtryk. Med et præcist snit skæres vores passepartout med en 45° vinkel, som sikrer at den flotteste overgang fra passepartout til plakat.

Dine fordele:

  • Kombinér en plakat med 7 forskellige typer passepartout.
  • Sammen med Poster & Frames rammekollektion har du over 90 kombinationsmuligher.
  • Syrefri og ligninfri passepartout, som er modstandsdygtig og holder farven.
  • Tilbydes i speciallavet mål til unikke plakater.
  • Designet og skåret i Danmark.

”Passepartout i af denne kaliber har vi i branchen ventet længe på. Dét at kunne skabe unikke farvekombinationer, giver plakaterne et helt nyt liv samt muligheden for at skifte udtryk i hjemmet løbende, uden at udskifte selve plakaten. Genialt!”
— N. Atelier

Find det perfekte passepartout-match på posterandframe.com

Mere fra Poster & Frame

Poster & Frame

https://posterandframe.com/

Vi tager afsæt i Poster & Frame og Novictus – to virksomheder som dagligt arbejder med nationale og internationale kunstnere. Vi står bag flere end 500 kunstnere, og støtter budskabet om den originale kunst – hvilket er en af vores top prioriteter. Bagvedliggende har har vi et stort produktionsapparat, hvilket gør os agile i forhold til, at kunne v…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere