04.04.2017  |  Business  |  Branchenyt

Kop & Kande giver rekordbeløb til Julemærkehjem

Indhold fra partner Hvad er dette?

Isenkræmmerkæden har indsamlet over 860.000 kroner til Julemærkefonden. Det er det største indsamlede beløb i de 5 år, hvor Kop & Kande har kørt ...

Isenkræmmerkæden har indsamlet over 860.000 kroner til Julemærkefonden. Det er det største indsamlede beløb i de 5 år, hvor Kop & Kande har kørt velgørenhedskampagne i julen. Pengene er med til at hjælpe børn, der har det svært, med et ophold på et af landets fire Julemærkehjem.

- Vi er virkelige stolte over, at Kop & Kande igen i år er med til at støtte Julemærkefonden. Vi overrækker en check på 864.254 kroner, hvilket er rekord for vores kampagne, og det glæder os at kunne gøre en forskel for børn, som går rundt og har det svært, siger Mette Ekmann, marketingchef i Kop & Kande.

De danske Julemærkehjem har i mere end 100 år hjulpet børn, der har ondt i livet – og behovet er større end nogensinde før. Over 600 børn venter på at få plads på et af hjemmene, og ventetiden er op til 13 måneder.

- Det er meget lang ventetid for et barn, der har det svært enten fysisk eller psykisk. Derfor er vi også meget taknemmelige for Kop & Kandes store indsats. Pengene vil kunne give mere end 13 børn det ophold på et Julemærkehjem, der kan gøre så utrolig stor forskel for dem, siger direktør i Julemærkefonden, Sørn Ravn Jensen.

Salget af Julemærker faldt sidste år med 1 million kroner i forhold til 2015. Set i det lys har Kop & Kandes rekordindsamling endnu større betydning for, at Julemærkefonden fortsat kan hjælpe børn og unge.

Populært spurvepar
Kop & Kande solgte traditionen tro Julemærkefondens kort og julemærker op til jul, ligesom den Viborg-baserede isenkræmmerkæde og de 96 butikker solgte en række produkter, hvor kunderne støttede indsamlingen med et bestemt beløb ved køb.

- Vi har blandt andet solgt kalenderlys og nisser fra Etly Klarborg, men særligt ét produkt har været populært i 2016-kampagnen. Kop & Kande har været eneforhandler på Kay Bojesens nye spurvepar, og for hvert solgte par er der gået 25 kroner til Julemærkefonden. Det er helt klart det produkt, som har udløst det største beløb til indsamlingen, fortæller Mette Ekmann.

Fakta om Julemærkehjemmene 

Julemærkefonden driver fire Julemærkehjem i Skælskør, Kruså, Hobro og Ølsted, og til efteråret åbner Julemærkehjemmet Liljeborg i Roskilde. Hvert år hjælper Julemærkehjemmene i Danmark cirka 750 børn til et sundere og gladere liv med nye vaner og sociale kompetencer.

Læs mere på www.julemaerket.dk

Fakta om Kop & Kande
Hos Kop & Kande er det rigtige isenkræmmere, der står bag disken i de 96 butikker fordelt over hele landet. De kan deres kram, og som sælgere sætter de sig i kundernes sted og giver en personlig og professionel rådgivning. Uanset om kunderne handler i butikkerne eller online, så bliver de præsenteret for godt, solidt grej og en service, der inviterer til at komme igen.

Læs mere på www.kop-kande.dk

Mere fra Kop & Kande

Kop & Kande

www.kop-kande.dk

Kop & Kande er en frivillig kæde, der har været på markedet siden 1984. Der er 96 butikker og kæden er udover det danske marked repræsenteret på Island, Grønland og Færøerne.  Find en butik: KLIK HER

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere