04.02.2020  |  Business  |  Branchenyt

Kop & Kande afleverer mere end kr. 1,3 millioner til Julemærkefonden

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det er 8. gang, at Kop & Kande står bag en række aktiviteter til fordel for Julemærkefonden.

 I samarbejde med en række leverandører udvælger Kop & Kande varer, der knyttes til kampagnen – og hver eneste gang der sælges en af de varer i en af landets 103 Kop & Kande butikker og på kædens webshop, får Julemærkefonden en del af salget. Det betyder, at jo bedre Kop & Kande er til at forudse, hvilke varer, der bliver efterspurgte i julehandlen, jo flere penge kan der gives videre til børnene. 

I 2019 blev beløbet større end nogen sinde før. Det lykkedes at indsamle kr. 1.329.000, og det er at kæmpestort skridt fremad. Året før var beløbet kr. 770.000. 

Det er blandt andet salget af Georg Jensens Juleuro, et udvalg af de populære nisser fra Etly Klarborg, nogle lækre sengesæt og et par fuldtræffere fra Christian Bitz, der har skabt succesen. Der doneres mellem kr. 15 og kr. 25 pr. solgt enhed og fordi, der er ramt plet, er beløbet blevet rekordhøjt. 

Kop & Kande butikkerne har også solgt julemærkehjemmenes julekort og Julemærker. Det har givet en fin indtægt, som går videre til fonden, der hjælper børn, der har brug for den opbakning og støtte, de får ved et 10 ugers ophold på et af landets 5 julemærkehjem.  

Julemærkehjemmene tager hvert år imod ca. 1.000 børn, der gennem deres ophold bliver styrket socialt og sundhedsmæssigt. Det er rigtig mange solstrålehistorier om børn, der vender hjem fra et ophold på Julemærkehjem med nye vaner, mere livsmod, større glæde, højere selvværd og lyst til at indgå i fællesskaber. 

I Danmark sender vi ikke mange julekort til hinanden mere. Der er kommet så mange andre nemmere og hurtigere måder at ønske hinanden glædelig jul. Det betyder heldigvis ikke, at danskerne er holdt op med at købe Julemærker. De bliver i stedet klæbet på til/fra-kort og på gaver, så traditionen med at købe et par ark hvert år i december lever heldigvis videre.  

Årets donation blev overrakt mandag 3. februar 2020 på julemærkehjemmet Kildemose, Ølsted. Her er plads til 24 børn ad gangen. Samlet får ca. 1.000 børn et ophold på et Julemærkehjem hvert år. Det store beløb fra Kop & Kande er et væsentligt bidrag til at gøre det muligt. 

Marketingchef Malene Maarbjerg Rasmussen og adm. Direktør Peter Rønn stod for overrækkelsen af pengene, så det blev en festdag for både børn og ansatte på julemærkehjemmet i Ølsted. 

Marketingchef Malene Maarbjerg Rasmussen fortæller gerne mere om projektet. Hun træffes på tlf. 27293220 eller mail mmr@kop-kande.dk  

Mere fra Kop & Kande

Kop & Kande

www.kop-kande.dk

  • +45 70 606 222
  • Grenåvej 633, 8541 Skødstrup

Kop & Kande er en frivillig kæde, der har været på markedet siden 1984. Der er 96 butikker og kæden er udover det danske marked repræsenteret på Island, Grønland og Færøerne. Find en butik: KLIK HER

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere