21.03.2023  |  Business  |  Ledelse & drift

Årets Butik i Kop & Kande

Indhold fra partner Hvad er dette?

Der er mange traditioner i Kop & Kande, og en af dem er, at kæden hvert år udnævner Årets Butik.

Der er heldigvis mange kandidater til titlen, som overrækkes i forbindelse med kædens generalforsamling.
For at komme i betragtning skal man drive en sund butik med gode resultater. Man skal være engageret i kædens udvikling, loyal overfor sine kolleger og repræsentere kæden positivt i sit lokalområde.
Derudover er det vigtigt, at man benytter de systemer og løsninger, kæden tilbyder, så man også på den måde optimerer sin butik.
Det er kun et ekstra plus, hvis man skaber god stemning omkring sig, gør sin butik til en attraktiv arbejdsplads og er god til at inspirere andre og se nye muligheder.

En butik i udvikling
I år tilfaldt æren Kop & Kande Thisted, som drives af Karina Klim. Karina kendte butikken indgående, inden hun overtog den for to år siden. Hun var nemlig ansat i 15 år under den tidligere indehaver og sprang til, da muligheden for at overtage opstod.
Siden har butikken udviklet sig endnu mere positivt. Den kedelige periode under nedlukningen blev brugt til at renovere og forny butikken, så den stod endnu skarpere. Samtidig solgte Karina og hendes personale masser af varer, selv om kunderne ikke måtte komme indenfor. Der blev bragt varer ud, og butikken blev en af de skarpeste i kæden, når det kom til aktiviteter, der kunne skabe salg. Ja-tak tilbud i massevis og live-salg på facebook sikrede, at indextallene forblev positive, og kunderne kvitterede med masser af opbakning.

Stor glæde
Karina Klim blev både meget overvældet og meget glad, da udnævnelsen skete. Det første hun gjorde, da bifaldet havde lagt sig, var at kontakte sit personale. Hun er slet ikke i tvivl om, at en stor del af forklaringen på succesen er personalet, så æren tilfalder hele holdet. Nøgleordene hos Kop & Kande Thisted er enkle:

  • Sortimentet skal være i orden, så kunderne kan få det, de gerne vil have.
  • Fagligheden skal være i top, så kunderne får vejledning og hjælp, når de handler. 
  • Der skal ydes en service, der gør kunderne glade og får dem til at komme igen og igen.

Mere fra Kop & Kande

Kop & Kande

www.kop-kande.dk

  • +45 70 606 222
  • Grenåvej 633, 8541 Skødstrup

Kop & Kande er en frivillig kæde, der har været på markedet siden 1984. Der er 96 butikker og kæden er udover det danske marked repræsenteret på Island, Grønland og Færøerne. Find en butik: KLIK HER

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere