05.03.2019  |  Business  |  Ledelse & drift

Kop & Kande donerer stor sum til Julemærkefonden

Igennem 2018 har kæden indsamlet mere end 770.000 kroner til Julemærkefonden.

Helt præcist kr. 773.542 donerede Kop & Kande til fonden ved et event på Julemærkehjemmet i Hobro torsdag 7. februar 2019.

Det var administrerende direktør Peter Rønn og Marketingchef Malene Maarbjerg Rasmussen fra Kop & Kande, der overrakte den store check til julemærkefondens direktør Søren Ravn Jensen og forstander Lise Claesson samt en masse glade børn. Donationen er nok til at hjælpe 12 børn, der har det svært, med et 10 ugers ophold på et af landets fem julemærkehjem. Det skriver Kop & Kande i en pressemeddelelse.

”Vi er meget glade for, at vi sammen med vores fantastiske kunder og samarbejdspartnere igen i år kan støtte Julemærkefonden med et beløb i den størrelse”, siger Malene Maarbjerg Rasmussen, der er marketingchef hos Kop & Kande og fortsætter:

”Det arbejde, der foregår på julemærkehjemmene rundt i Danmark, er enestående, og når man er så heldig at få lov at møde nogle af de dejlige børn og høre deres historier, går det lige i hjertet - og vigtigheden af Julemærkefondens arbejde cementeres.”

De danske Julemærkehjem har i over 100 år sat fokus på børns trivsel og fortsætter med at hjælpe udsatte børn med at indgå i fællesskaber og opbygge selvtillid. ”Julemærkefonden er sat i verden for at hjælpe børn, der har det svært. Det er ikke kun overvægtige, men også børn, der bliver mobbet eller på anden måde føler sig udenfor fællesskabet. Det er en ubeskrivelig glæde hver eneste gang, vi sender et barn styrket ud i verden – og her spiller Kop & Kandes indsats en ekstrem stor rolle” fortæller Søren Ravn Jensen.

Et langvarigt samarbejde
Kop & Kande har de sidste 7 år doneret penge til Julemærkefonden. Gennem stort salg af julemærker og kort i Kop & Kandes butikker samt salg af specielt udvalgte produkter, der for hvert produkt kunderne køber, støtter Julemærkefonden, har det været muligt at indsamle et beløb hvert år. Over de 7 år samarbejdet har eksisteret, har Kop & Kande været med til at tilbyde i alt 76 børn et ophold på et af de fem Julemærkehjem. Samarbejdet er et rigtig godt match, da både Kop & Kande samt Julemærkefonden er danskbaserede med en stærk lokal forankring samtidig med, at begge har en national rækkevidde.

Kop & Kande har både solgt Julemærkefondens kort og julemærker op til jul, men derudover blev der indgået samarbejde med forskellige leverandører med henblik på at indsamle penge til formålet. Kæden har blandt andet solgt Kay Bojesens Politibetjent og Etly Klarborgs koglestage Bette Otto, hvor der ved hvert køb blev doneret 25 kr. til Julemærkefonden. Derudover har Bitz skålesæt bidraget til donationen med 20 kr. af købsprisen for hvert solgt sæt.

www.kop-kande.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere