09.06.2020  |  Interior  |  Branchenyt

Klarborg Denmark A/S ansætter ny sælger I Sjælland, fyn & Sønderjyllands-området.

Indhold fra partner Hvad er dette?

Ny sælger hos Klarborg Denmark A/S skal hjælpe med at sprede Klarborgs julehygge i de danske isenkrambutikker.

Klarborg Danmark A/S styrkes med ny sælger for Sjælland, Fyn og Sønderjylland.
Den 1. juni kan Klarborg Danmark A/S byde velkommen til Michael Jensen, som ny sælger på Klarborg Brandet.

Michael glæder sig til at komme i gang og har de senere år fulgt godt med i Klarborg Brandets udvikling og historie, hvor han har været butikschef for Imerco home Svendborg. 

Michael har tidligere gjort erfaring fra salgs- og service siden som kørende sælger, og ved derfor hvad der er vigtigt for jer i dagligdagen.

Michael har ønsket at blive en del af holdet hos Klarborg og vi glæder os til at sende ham ud til jer og lade ham hjælpe jer med historier, salgsmateriale, ordre, inspirationsområder og meget mere. 

I kan allerede nu sende en forespørgsel om møde til Michael til hans mail nedenfor. Når Michael starter vil han vende tilbage med mulige mødedatoer med henblik på at få indsamlet jeres ordre til den kommende sæson og få startet godt op på samarbejdet i netop jeres butik.

Kontakt Michael Jensen allerede nu.
Mail: mj@klarborg.com
Telefon: 91 89 53 55

Med Venlig Hilsen
Klarborg Danmark A/S

Mere fra Klarborg Denmark A/S

Klarborg Denmark A/S

www.klarborg.com

Klarborg Danmark A/S er distributør af Etly Klarborgs eventyrlige designs. Firmaet er stiftet af Etly Klarborgs tre sønner samt en god ven af huset, Søren Hylleberg Ibsen. Etly Klarborg og Klarborg Denmark A/S har et tæt og professionelt samarbejde om brandets kollektioner, som selvfølgelig designes udelukkende af Etly Klarborg.

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere