07.06.2022  |  Interior  |  Design

INVITATION: Cozy living lancerer nyt brand, ny kollektion og nyt showroom

Indhold fra partner Hvad er dette?

Tirsdag d. 14. juni fra kl. 14-17 inviterer Cozy living forhandlere og samarbejdspartnere til reception og lancering i det nye showroom i Holte, hvor både den nye Cozy living AW22 kollektion, samt et helt nyt møbelbrand, vil blive præsenteret.

2022 er et spændende år for Cozy living, der i år fejrer 10 års jubilæum.

Udover eget brand, er Cozy living også distributør for en række andre interiørbrands herunder Bahne Interior, Miss Étoile, Margit Brandt og Gorms.

Designvirksomheden, der netop har åbnet et nyt, stort showroom i Holte nord for København, ser frem til et efterår med en stærk efterårskollektion samt introduktionen af et nyt, spændende møbelbrand til det europæiske marked.

Derfor inviterer Cozy living alle forhandlere, samarbejdspartnere og venner af huset til lancering og reception tirsdag d. 14. juni kl 14-17 i Holte, hvor alle de spændende AW22 nyheder vil blive præsenteret.

For alle ordre lagt i showroomet på dagen, gives der 10% rabat.

For tilmelding eller booking af møde med en salgsrepræsentant, kontakt info@cozyliving.dk

14. juni kl. 14-17
Cozy living, Skovlytoften 33, 2840 Holte
 

Mere fra Cozy living A/S

Cozy living A/S

www.cozyliving.dk

Cozy living skaber hyggelige rum med masser af karakter.  Designvirksomheden, der blev etableret i 2012 og nu forhandles i mere end 25 lande, er kendt for håndlavede produkter i eget design og et smukt farveunivers. Med et stort udvalg af bløde boligtekstiler, funktionelle småmøbler, dekorativ indretning, lamper og stearinlys, tilbyder Cozy living hverdagsvenlig l…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere