30.11.2016  |  Business  |  Branchenyt

Illums Bolighus åbner i Tivoli

I Tivolis nye byggeri, det såkaldte Tivoli Hjørne, åbner Illums Bolighus ny butik.

Illums Bolighus rykker ind i Tivoli og det såkaldte Tivoli Hjørne, som det nye byggeri kaldes. Illums Bolighus kommer således til at leje sig ind i lokaler på knap 200 m2, der ligger i stueetagen ud til Bernstorffsgade, skriver detailfolk.dk.

”Gennem de seneste 10 år har Illums Bolighus haft en ekspansiv strategi og åbent flere nye forretninger. Vi ser det som et indlysende valg, at vi skal findes i Tivoli Hjørnet, der ikke blot bliver en arkitektonisk perle, men også skaber helt nyt liv i Bernstorffsgade”, siger Henrik Ypkendanz, medejer og direktør for Illums Bolighus.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Læs også: Illums Bolighus blandt verdens 5 bedste butikker

Bygningen Tivoli Hjørnet ligger på Vesterbrogade/Bernstorffsgade og inkluderer en række butikker og et mindre hotel, som alle åbner i november 2017.

”Vi ser det som et logisk skridt at skabe et hus, der rummer både spisesteder, hotelværelser og retail, og vi er stolte over, at et toneangivende brand som Illums Bolighus vil være med”, siger Lars Liebst, Tivolis administrerende direktør.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere