06.05.2019  |  Kitchen  |  Udstyr

HaptIQ – til dig der vil mere med dit køkken

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den nye serie HaptIQ fra SCANPAN er en fuldblodsserie til den kræsne og krævende. Til dig der søger det sublime i dit køkken, og som glæder dig over designdetaljer forenet med et elegant og eksklusivt look.

De blankpolerede overflader giver serien sit helt eget udtryk, der signalerer overskud og klasse i dit køkken. Samtidig er serien dekorativ og en fryd for øjet, når gryder og pander hænger eller står i køkkenet mellem brug.

HaptIQ rummer alt, hvad du skal bruge i dit køkken – stegepander, gryder, kasseroller, wok. Og hele serien kan bruges på alle varmekilder, inklusive induktion.

Konstruktionen af stegekroppen er sammensat af ikke mindre end 5 individuelle lag, som alle bidrager til kogegrejets styrke og egenskaber. Et stållag øger holdbarheden og gør kogegrejet velegnet til induktion, mens en kerne af aluminium bidrager med en optimal varmelederevne.

HaptIQ og Stratanium+

HaptIQ er født med den revolutionerende nonstick-belægning, Stratanium+, der er udviklet af SCANPAN.

Stratanium+ er – foruden sin uovertrufne hårdhed og holdbarhed – kendetegnet ved en anderledes ’sprød’ og ’knitrende’ lyd, når man steger og bruner. En lyd, der skyldes de mikro-hulrum, der dannes under brug.

Stratanium+ er udviklet af SCANPAN i samarbejde med internationale gourmetkokke, heriblandt René Stenholt (DK), Thomas Sjögren (S), Tommy Friis (DK) og Ronny Emborg (NY), og det er kokkenes kompromisløse tilgang til stegning og tilberedning, der har været ledetråden for udviklerne af den nye overflade, der gør op med de traditionelle nonstick-belægninger.

Chefkokkene kan da heller ikke skjule deres begejstring for den stegeskorpe og særlige bruning, som dannes, når man steger på Stratanium+. Derved fremhæves smagstoner og -nuancer, som kan være svære at opnå på en traditionel nonstick-pande.

Dansk design og made in Denmark

Med sine blankpolerede overflader er HaptIQ-serien en eksklusiv og elegant ledsager i det stilsikre køkken og et fornemt eksempel på dansk design. Ikke kun for øjet. Du mærker det også. For eksempel, når du lægger det svævende glaslåg med stålkant sikkert og stabilt ned på gryden eller panden. Det er lyden og oplevelsen af præcision og perfektion.

HaptIQ er produceret på SCANPANs fabrik i Ryomgård på Djursland. Her er det gamle håndværk forenet med den nyeste produktionsteknologi.

Det er også på fabrikken i Ryomgaard, at vi kvalitetstester og -sikrer HaptIQ-serien, så hver eneste gryde og pande, der sendes afsted, har været gennem en fysisk, automatisk og manuel kontrol. Akkurat som chefkokken, der aldrig springer over, hvor gærdet er lavest, så tager vi hånd om hver eneste gryde og pande.

Se hele HaptIQ-serien.

Mere fra SCANPAN

SCANPAN

www.scanpan.dk

Skab store madoplevelser med SCANPAN Enhver, der prøver et SCANPAN-produkt, overgiver sig. Det funktionelle køkkengrej er et forrygende fundament for moderne madlavning. Med en enestående nonstick-belægning - robust og fuldstændig fri for skadelige kemikalier - kan du tilberede sunde og nærende retter til dig selv og dem,…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere