07.09.2021  |  Dining  |  Table top

Genanvendt borddækning

Forskøn spisebordet med RAW Buffalo dækkeservietter fra det danske designhus aida, som både er praktiske og smukke at se på – og så har de en særlig god fortælling.

Lad dækkeservietterne fungere som underlag til servicen for et smukt udtryk til borddækningen. Dækkeservietterne er lavet af overskudslæder, som nu får nyt liv som smukke underlag til spisebordet i netop den farve, man ønsker.

Læderets struktur skaber et lækkert moderne og samtidig uformelt udtryk, og så er de nemme at tørre af ved spildte mad- og drikkevarer.

Dækkeservietterne fra aida RAW fås i farverne clay, warm nude, cinnamon brown, dusty rose, black, grey, brown, dark blue og light grey.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere