aida a/s

www.aida.dk/

  • mail@aida.dk
  • +45 87 49 09 00
  • Langs Skoven 8, 8541 Skoedstrup Denmark

Branche/Sektor:

Interiør, Køkkenudstyr, Service og borddækning

Om

aida

Dansk design virksomhed, der designer, udvikler og producerer dagligt design til hjemmet.

Aida dækker det daglige middagsbord med service, glas, bestik, køkkenudstyr og gaveartikler i et funktionelt design og god kvalitet til hverdags priser.

Tæt samarbejde med nogle af de mest talentfulde danske designere og kunstnere samt nære relati…

Læs mere  

Om

aida

Dansk design virksomhed, der designer, udvikler og producerer dagligt design til hjemmet.

Aida dækker det daglige middagsbord med service, glas, bestik, køkkenudstyr og gaveartikler i et funktionelt design og god kvalitet til hverdags priser.

Tæt samarbejde med nogle af de mest talentfulde danske designere og kunstnere samt nære relationer til producenter over hele verden gør at aida kan levere funktionelt og tidløst design til overkommelige priser.

aida (anker Iversen Danmark blev grundlagt i 1953) er med konstant og dynamisk produktudvikling Danmarks førende leverandør af service, som sælges over hele verden.

 

Brands

RAW

RAW  konceptet er en hyldest til de rå materialer, formgivet i et stilrent og tidløst design. Produkterne udspringer fra tanker omkring materialer, strukturer, ærlighed og eksklusivitet.

Chefredaktør for livsstiluniverset ChriChri, Christiane Schaumburg-Müller, er medudvikler og markedsføringsambassadør af RAW konceptet.

Samarbejdet med Christiane Schaumburg-Müller er opstået grundet hendes flair for god stil, og ikke mindst hendes store indblik i design, interiør og mode.

Christiane har bevist, at hun ved, hvad der hitter hos forbrugerne, og hun har en oprigtig interesse i at levere god stil til rimelige penge. Desuden er hun ikke bange for at kommentere åbent og ærligt i løbet af designprocessen, og hun leverer rigtig gode indspark og idéer undervejs

RAW konceptet består af følgende underkategorier:

RAW - Crafted Concept 
Moderne stentøj med et strejf af 70’er nostalgi fra stentøjsfabrikken Søholm. 
Hvert produkt er bearbejdet i hånden, hvilket giver et unikt udseende, så det ligner noget fra den lille keramiker.

RAW – Creative Concept 
Tidssvarende produkter i andre lækre materialer, med et ”raw” designet look, så som vandflasker, gennemfarvet glasopbevaring, silikone dækkeservietter og lignende.

aida ved noget om stentøj!

Aida har leveret stel til borddækning i mere end 60 år, og har bl.a. via overtagelsen af den gamle, velrenommerede Stentøjsfabrikken Søholm, erhvervet sig en solid viden om det populære materiale. 

Derfor har vi i produktionen kunne benytte nogle unikt udviklede produktionsteknikker, til at opnå det ønskede udtryk i stentøjet.

F. eks. er stentøjet gennemfarvet og kan dermed stå helt råt, i den flotte grå farve, selv når den ikke er glaseret.

Filer

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere