aida a/s

www.aida.dk/

  • mail@aida.dk
  • 8749 0900
  • Grenaavej 635 A 8541 Skoedstrup Denmark

Branche/Sektor:

Service og borddækning

Om

aida

Dansk design virksomhed, der designer, udvikler og producerer dagligt design til hjemmet.

Aida dækker det daglige middagsbord med service, glas, bestik, køkkenudstyr og gaveartikler i et funktionelt design og god kvalitet til hverdags priser.

Tæt samarbejde med nogle af de mest talentfulde danske designere og kunstnere samt nære relationer til producenter over hele verden…

Læs mere  

Om

aida

Dansk design virksomhed, der designer, udvikler og producerer dagligt design til hjemmet.

Aida dækker det daglige middagsbord med service, glas, bestik, køkkenudstyr og gaveartikler i et funktionelt design og god kvalitet til hverdags priser.

Tæt samarbejde med nogle af de mest talentfulde danske designere og kunstnere samt nære relationer til producenter over hele verden gør at aida kan levere funktionelt og tidløst design til overkommelige priser.

aida (anker Iversen Danmark blev grundlagt i 1953) er med konstant og dynamisk produktudvikling Danmarks førende leverandør af service, som sælges over hele verden.

 

Brands

RAW

RAW  konceptet er en hyldest til de rå materialer, formgivet i et stilrent og tidløst design. Produkterne udspringer fra tanker omkring materialer, strukturer, ærlighed og eksklusivitet.

Chefredaktør for livsstiluniverset ChriChri, Christiane Schaumburg-Müller, er medudvikler og markedsføringsambassadør af RAW konceptet.

Samarbejdet med Christiane Schaumburg-Müller er opstået grundet hendes flair for god stil, og ikke mindst hendes store indblik i design, interiør og mode.

Christiane har bevist, at hun ved, hvad der hitter hos forbrugerne, og hun har en oprigtig interesse i at levere god stil til rimelige penge. Desuden er hun ikke bange for at kommentere åbent og ærligt i løbet af designprocessen, og hun leverer rigtig gode indspark og idéer undervejs

RAW konceptet består af følgende underkategorier:

RAW - Crafted Concept 
Moderne stentøj med et strejf af 70’er nostalgi fra stentøjsfabrikken Søholm. 
Hvert produkt er bearbejdet i hånden, hvilket giver et unikt udseende, så det ligner noget fra den lille keramiker.

RAW – Creative Concept 
Tidssvarende produkter i andre lækre materialer, med et ”raw” designet look, så som vandflasker, gennemfarvet glasopbevaring, silikone dækkeservietter og lignende.

aida ved noget om stentøj!

Aida har leveret stel til borddækning i mere end 60 år, og har bl.a. via overtagelsen af den gamle, velrenommerede Stentøjsfabrikken Søholm, erhvervet sig en solid viden om det populære materiale. 

Derfor har vi i produktionen kunne benytte nogle unikt udviklede produktionsteknikker, til at opnå det ønskede udtryk i stentøjet.

F. eks. er stentøjet gennemfarvet og kan dermed stå helt råt, i den flotte grå farve, selv når den ikke er glaseret.

Poul Pava - mega ICONS

Poul Pava er kendt for hans karakteristiske figurer. Mega ICONS serien byder nu på endnu større figurer på tallerkner, krus og flasker. Serien kan med fordel mixes med de andre serier fra kunstneren Poul Pava.
Mega ICONS serien giver dig mulighed for at lave en spændende og iøjnefaldende borddækning med de anerkendte figurer.
 

Poul Pava - Great guys

Grafisk serie fra Poul Pava by aida i et mix af porcelæn og stentøj. Neutrale nordiske nuancer kombineret med Pavas kunstneriske figurer skaber et råt og minimalistisk look. Materialemikset i denne serie giver dig mulighed for at blande rå grå og glaseret sort stentøj sammen med det fine hvide porcelæn, eller du kan vælge at gå helt sort…eller hvid.

Wassim Cookware

Fadserie designet af Michelin-kok Wassim Hallal. Fylder optimalt i ovnen og minimalt i skabet. Kombinér størrelser og udnyt ovnen optimalt. NYHED! Nu med flade serveringsfade der også fungerer som bakke for mindre skåle og som låg til dybe fade.Tåler ovn og grill.

Super funktionel kollektion - kort og godt den eneste fadserie du behøver i dit køkken.

 

Harvey

Top trendy facetslebne glas til festens drinks, den gode whisky eller blot som vandglas. Lige nu er disse glas et must have i ethvert hjem, der ønsker at dække bordet i moderne stil. Med Harvey-serien får du moderne elegance til hverdagspriser.

Poul Pava be friends

Poul Pava og illustrator Tamara Lara Furrer har med 13 karakteristiske figurer skabt et kunstnerisk designunivers i samarbejde med aida.

Serien ”be friends”, giver mulighed for en fuld borddækning med termokrus, espressokrus, tallerkener, fade,  karafler, skåle, kageopsats, vaser og meget mere .

ENS? by aida

ENS? betyder cirkel på japansk og er et symbol på frihed, kreativitet og elegance. Det er netop de værdier og cirklers kurver, der har inspireret det anerkendte arkitekthus C.F Møller til at designe ENS? stellet i samarbejde med aida. Idéen er, at de enkelte dele kan sættes sammen til en elegant og præsentabel helhed. Det funktionelle design er praktisk og kan stackes på din helt egen måde. Stack, når du skal imponere gæsterne med en flot borddækning. Stack, når du skal bære måltidet hen til bordet eller ud i haven. Stack, når maden eller drikken skal holdes varm. Stack, når maden skal gemmes til senere.

Poul Pava - organic

Nyt nedbrydeligt naturmateriale - sundere for dig og naturen! Alle produkter i denne serie er lavet af naturlige biologiske materialer fra majs- og kornplanter.

Organic serien kan, modsat traditionel kendt melamin, tåle at komme i mikrobølgeovn, opvarmning til 100° C, samt det er 100 % nedbrydeligt.

I organic materialet findes også krus med Friendly Poets decor.

Filer

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere