21.04.2016  |  Business  |  Branchenyt

Fynsk havemøbelkoncern buldrer frem

Den fynske havemøbelkoncern Sikane oplever stor succes og fortsætter optur i nyt 2015-regnskab.

Havemøbelkoncernen Sikane fra Fyn, som står bag brandene Cane-Line og Sika-Design, oplever stor succes og vækst, skriver Fyens Stiftstidende på sin hjemmeside.

Sikanes 2014-regnskab var meget positivt, og regnskabet for 2015 er endnu bedre. Således lyder driftsoverskuddet for 2015 på over 70 millioner kroner.

Læs også: Sika-design får ny direktør

Fremgangen skyldes blandt andet, at Sikane har nået 100 markeder med den nordlige del af Europa som det største marked.

”Vi kommer godt ud på mange nye markeder, og det er på eksportdelen, vi laver væksten - vi vækster ikke så meget i Danmark”, siger Brian Djernes, adm. direktør og medejer hos Sikane, til Fyens Stiftstidende.

Travlhed i USA og Canada
70 procent af Sikanes omsætning skabes på de europæiske markeder. Resten hentes ind på nye markeder, og særligt USA og Canada skiller sig ud:

”Vi har meget travlt i USA og Canada, hvor man kan mærke at væksten buldrer frem igen”, lyder det fra Brian Djernes.

Læs også: Georg Jensen i fremgang

Ud over Brian Djernes ejer familien Andreasen også en del af Sikane. De to parter købte virksomheden tilbage fra kapitalfonden Langholm Capital i 2013.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere