27.12.2018  |  Interior  |  Design

Fra bord til lysestage

Nappula lysestagen kom til verden, da designeren Matti Klenell under et besøg på Nuutajärvi glasmuseum forelskede sig i et bord med en usædvanlig form.

Med øje for såvel det elegante som det robuste, kombinerer Klenell, med respekt for både de traditionelle og de moderne former, en serie stager med et markant nordisk udtryk.  Iittala styrker Nappula serien med tre nye produkter. Med en variant af Nappula i glas, introducerer Iittala således en moderne lysestage (107 mm) med et elegant udtryk til en dekorativ lysstemning med fx bloklys.

Stagerne fremstilles på Iittalas glasfabrik i Finland, og den nye variant fås i to farver: grå og mosgrøn.  En ny fire-arms kandelaber føjes også til Nappula serien.

www.iittala.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere