18.03.2021  |  Furniture  |  Design

Ferieparadis

Indhold fra partner Hvad er dette?

Få den ultimative luksus følelse med TRIMM Copenhagen's loungemøbler, hvor du ikke behøves at gå på kompromis med komfort, stil eller kvalitet.

Det sofistikeret og modne design af møblerne gør dem meget alsidig og nemme at arbejde med, når man indretter en større terrasse eller udendørsområde for mange mennesker. Brug en stor mængde af de samme møbler for at få ensartethed og at signalere en bestemt type område, eller mix og match møbler for at imødekomme mange forskellige behov og skab individuelle mindre områder til afslapning, socialisering og afslapning. 

Drømme oase

Loungemøblerne mauretanske udtryk er perfekte til at skabe en drømme oase i det udendørs loungeområde ved poolen eller på en større terrasse. Drømme oase atmosfæren er perfekt til hoteller, som ønsker at inviterer deres gæster til at sidde ned, slappe af og nyde en drink eller to. 

Belejligt og komfortabelt 

Grundet møblernes lette vægt og håndtag, kan møblerne blive flyttet og omarrangeret med lethed. Møblerne er også vandafvisende, UV- og falme resistent og har en åndbar komfort. Alle disse funktioner gør brugeroplevelsen uproblematisk og behagelig.

Mere fra Trimm Copenhagen

Trimm Copenhagen

www.trimmcopenhagen.com

  • mh@trimm.dk
  • + 45 31 41 23 13
  • Lærkevej 15E 2400 København NV Danmark

OM TRIMM TRIMM Copenhagen er en dansk designvirksomhed grundlagt af designer Rikke Gjørlund i 2010. Virksomheden har maritime rødder, hvilke er tydeligt i design og materialebrug. Alle produkter er produceret i Europa, for at sikre topkvalitet, kort produktionstid og nærhed med vores fabrikker. Hos os er kvalitet og design i højsæde. Vi har et bredt sortiment a…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere