06.12.2016  |  Interior  |  Brugskunst

Fantastisk levende lys

Indhold fra partner Hvad er dette?

Nyt patenteret unikt designlys koncept - tager LED-teknologi til et nyt niveau, og folder mulighederne maksimalt ud for anvendelse af hyggelys!

Salget af lysene begyndte i starten af Oktober og har lige fra start haft en utrolig positiv interesse. Designlysdelen er stort set udsolgt i år, og nye spændende artikler er på vej hjem.

Det nye patenteret bevægelige lys giver en meget realistisk lys oplevelse som ikke er set tidligere, og vi har fået utrolig fine anmeldelser mange steder fra. Der er ikke gået på kompromi med kvaliteten, hvilket vi er sikker på er det som kunderne vil efterspørge i fremtiden. 

Mere fra GLOW COLLECTION

GLOW COLLECTION

www.glowcollection.dk

GLOW COLLECTION er inspireret af skandinavernes forkærlighed for levende lys. Visionen bag Glow Collection er at folde mulighederne ud for at sprede hygge under lysets skær til enhver tid. Takket være ny patenteret LED-teknologi er Glow Collection så levende som et ægte stearinlys. Glow Collection kan anvendes i alle rum og udgør ingen risiko for brandfare.Glow Collection er et designlys, der…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere