07.11.2017  |  Interior  |  Brugskunst

Design kollektion - skabt til at give hygge og smukke reflektioner

Indhold fra partner Hvad er dette?

Smukt ny designet glas skærm i mundblæst glas som udgør en lille levende lampe sammen med Design lyset.

Vi åbner nu op for en ny konkurrence på Facebook - bliv den heldige vinder af 1 stk. Design LED lys i Messing med en valgfri ny mundblæst glasskærm i klar eller røgfarvet. 

Klik her for deltagelse 

KONKURRENCEN SLUTTER 12. NOVEMBER 2017

Glasset passer til de eksisterende Design lys og kan derfor rekvireres som løst glas.

Glasset giver en større rumfylde og kan derfor med fordel bruges enkeltvis på f.eks et bord eller i reolen. Virkelig fin gaveide eller bare til at forkæle dig selv.

Tænk på sikkerhed, indeklima, helse og ikke mindste den du holder af.

Design kollektionen er udformet med en ydre casing i enten mat sort, varm rød, messing, kobber eller stål. Alle er beskyttet mod oxidering og skal derfor ikke pudses. Glastoppen er i smukt mundblæst glas.

I basen sidder en ægte stearinlystop med en sort væge for at styrke gengivelsen af et levende lys. Design Collections artikler opmålt med det nye lampe glas, måler alle 17 cm i højden og 13 cm i diameter. 

Alle lys bliver leveret i en smuk eksklusiv gaveæske 

Mere fra GLOW COLLECTION

GLOW COLLECTION

www.glowcollection.dk

GLOW COLLECTION er inspireret af skandinavernes forkærlighed for levende lys. Visionen bag Glow Collection er at folde mulighederne ud for at sprede hygge under lysets skær til enhver tid. Takket være ny patenteret LED-teknologi er Glow Collection så levende som et ægte stearinlys. Glow Collection kan anvendes i alle rum og udgør ingen risiko for brandfare.Glow Collection er et designlys, der…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere