27.11.2017  |  Interior  |  Brugskunst

Salget buldrer derudaf - skal du nå at opleve vores smukke lys i julen?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Her i den skønne juletid vil vi gerne ønske alle en rigtig glædelig julemåned.

Med vores fantastiske LED-lys får du et flot lys med super realistisk bevægelsesfunktion, som giver dig en december måned med smukke reflektioner i dit hjem.

Det er nu hvor vores fine LED lys rigtig kommer til sin ret med Hygge og Sikkerhed for hele familien og helt uden sod og farlig røg.

Du kan trygt stille lysene midt i grandekorationer uden at tænke over om lysene er til fare, eller i nærheden af brændbart materiale som gardiner eller lille ”vuffer” og ungerne helt uden bekymring.

Husk at lysene både findes som vokslys i ren hvid og elfenben, men også med en smuk rustik overflade.

Den skønne bevægelse er den samme uanset om du køber vokslys eller designlys, og alle lysene kan betjenes med den samme fjernbetjening.

Vores vokslys er håndstøbte, og i en meget høj kvalitet med indbygget timerfunktion.

Alle designlysene er produceret i bedste kvalitetsmaterialer og med mundblæst glas samt timerfunktion.

Og sidst, men ikke mindst er messing, kobber og stål overfladelakeret og skal derfor ikke pudses.

Se mere på www.glowcollection.dk

Mere fra GLOW COLLECTION

GLOW COLLECTION

www.glowcollection.dk

GLOW COLLECTION er inspireret af skandinavernes forkærlighed for levende lys. Visionen bag Glow Collection er at folde mulighederne ud for at sprede hygge under lysets skær til enhver tid. Takket være ny patenteret LED-teknologi er Glow Collection så levende som et ægte stearinlys. Glow Collection kan anvendes i alle rum og udgør ingen risiko for brandfare.Glow Collection er et designlys, der…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere