12.01.2021  |  Interior  |  Design

FableWood planter 5 træer for hvert dyr

Indhold fra partner Hvad er dette?

FableWood har indgået et samarbejde med Eden Reforestation Projects, en non-profit organisation som hver dag arbejder for at reducere ekstrem fattigdom og sørger for genplantning af sunde skove i samarbejde med lokalsamfund.

Essensen i FableWoods produkter er træ, som er et fantastisk sanseligt og bæredygtigt materiale. Men som i al produktfremstilling kræves der energi og det belaster miljøet. For FableWood er det vigtigt at give noget tilbage til naturen til gavn for os alle og for de fremtidige generationer.  

Vi har derfor indgået et samarbejde med Eden Reforestation Projects, som både genplanter træer og bidrager med at afhjælpe fattigdom i mindre lokalsamfund i udsatte områder i verden. Fokus er at genskabe skov og natur til gavn for lokalsamfundene.

Organisationen ansætter, gennem lokale partnere, medarbejdere fra lokale, fattige landsbyer til at plante træer og vedligeholde de nyplantede skove, for at give indbyggerne i landsbyerne en fast indkomst. De formår dermed at opbygge samfund - både miljømæssigt og socialt.

Eden Reforestation Projects (gen)planter træer og støtter lokalsamfund i otte regioner; Nepal, Madagaskar, Haiti, Indonesien, Mozambique, Kenya, Honduras og Nicaragua. Dette sker i samarbejde med virksomheder fra hele verden - og det støtter vi selvfølgelig også. For hvert af vores dyr der bliver solgt, plantes der fem træer i en af de otte regioner. Vi bidrager dermed til at sætte et positivt og bæredygtigt aftryk.

Sammen med vores kunder har vi bidraget med over 100.000 nye træer - og det er vi meget stolte af!

Du er dermed med til at sætte et positivt aftryk på naturen, hver gang du køber FableWood.

Mere fra FableWood ApS

FableWood ApS

www.fablewood.net

Hvad er FableWood? Det er dyr af træ. Magneter i dyrene gør det muligt at adskille og samle dem som et tredimensionelt samlesæt. Magien opstår når du kombinerer flere dyr! Sammensæt dem til utallige fantasifulde fabeldyr og andre finurlige kreationer. Vores mission er simpel; Vi vil gerne lave playful design. Vi tror på at design i…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere