09.08.2021  |  Interior  |  Design

FableWood på Formland

Indhold fra partner Hvad er dette?

FableWood har skabt et univers som bygger bro mellem design og leg. Dette univers kan du nu selv opleve ved dette års Formland, hvor FableWood vil stå klar til at vise dig alle de flotte magnetiske trædyr og deres sjove fearures.

FableWoods træfigurer er det perfekte interiør for hele familien. Figurerne er sammensat af robust og smukt træ i nordamerikansk valnød og ask og stærke magneter, som gør figurerne til en legende del af din indretning. FableWood er helt simpelt design man kan lege med! 

Design skal ikke bare ses, design skal opleves 

FableWood byder velkommen til en æstetisk og kreativ verden for store og små designelskere.  

Kollektionen består i dag af 20 træfigurer med skjulte magneter, som giver dig mulighed for at skille dem ad og samle dem igen. De skjulte magneter i figurerne skaber utallige muligheder for at kreere dine helt egne unikke fabeldyr ved at kombinere delene fra de forskellige figurer. 

Selvom trædyrenes primære funktion er designinteriør, lever de også op til sikkerhedsstyrelsens og EU's anvisninger for legetøj og er derfor CE-godkendt fra 1 år og opefter. Dermed kan hele familien få glæde af dem.  

Spændende nyheder 

Ved dette års Formland bydes der velkommen til fire nye dyr, som officielt sluttede sig til FableWood-flokken her i august efter en succesfuld Kickstarter kampagne i foråret. Vi har skabt en helt ny lille Tyre-familie bestående af en stor og en lille Tyr. Derudover har der længe været stor forespørgsel på en forældrer til vores populære lille Elefant, og det ønske har vi selvfølgelig immødekommet...x2. Vi introducerer nemlig ikke bare én stor elefant, men to... en Elefantmor og en Elefantfar. Sammen med Tyrene tramper de sig ind i FableWood-familien og udvider flokken fra 16 til 20 magnetiske trædyr.  

… Og ikke nok med at der er fire nye dyr, så har de også nogle super fede funktioner. Så kom forbi vores stand på Formland og oplev dem selv.  

Vi planter stadig træer! 

Bæredygtighed er en af FableWoods kerneværdier. I samarbejde med Eden Reforestation Projects planter vi fem træer for hver solgt dyr. På nuværende tidspunkt er der blevet plantet mere end 150.000 træer og vi fortsætter selvfølgelig.  

Mere fra FableWood ApS

FableWood ApS

www.fablewood.net

Hvad er FableWood? Det er dyr af træ. Magneter i dyrene gør det muligt at adskille og samle dem som et tredimensionelt samlesæt. Magien opstår når du kombinerer flere dyr! Sammensæt dem til utallige fantasifulde fabeldyr og andre finurlige kreationer. Vores mission er simpel; Vi vil gerne lave playful design. Vi tror på at design i…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere