13.11.2020  |  Interior  |  Accessories

FableWood har udvidet dyreflokken

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hvilket dyr er din favorit? 

FableWood har udvidet dyreflokken med 8 nye trædyr i samme høje kvalitet og med samme lækre finish i forarbejdningen, som de eksisterende dyr, hvor det taktile element, synligheden af træets åre og det naturlige rene udtryk er kendetegnende. 

Alle nye dyr kan kombineres på et utal af måder med de øvrige populære dyr i FableWoods kollektion. Så slip fantasien, legen og glæden løs!

Psssst... Husk at for hvert dyr du køber, sørger vi for at der plantes 5 nye træer i verden. Det gør vi i samarbejde med “Eden Projects”.

Du kan se vores samlede kollektion inklusiv de 8 nye dyr ud på www.fablewood.dk Her kan du også læse meget mere om ”Eden Projects”.

Mere fra FableWood ApS

FableWood ApS

www.fablewood.net

Hvad er FableWood? Det er dyr af træ. Magneter i dyrene gør det muligt at adskille og samle dem som et tredimensionelt samlesæt. Magien opstår når du kombinerer flere dyr! Sammensæt dem til utallige fantasifulde fabeldyr og andre finurlige kreationer. Vores mission er simpel; Vi vil gerne lave playful design. Vi tror på at design i…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere