13.03.2018  |  Kitchen  |  Udstyr

Et must i ethvert køkken

Indhold fra partner Hvad er dette?

Kokkekniven fra ZWILLING® Pro serien med dens 23 cm lange blad er en allrounder, som er ideel til mange forskellige køkkenopgaver.

Gør denne praktiske kokkekniv til et grundlæggende redskab i dit køkken. Snit grøntsager, hak urter eller skær kød og fisk i skiver som en professionel med denne anvendelige kniv. Kokkekniven er umiddelbart imponerende med sit sorte og traditionelle rustfri stållook, klassiske nitter og kontinuerlige angel.

Kniven er perfekt afbalanceret og har et behageligt greb under skæring og hjælper med at garantere hurtigt, sikkert og præcist arbejde.

Pro kokkekniv 23 cm. Pris 949,95

Mere fra ZWILLING J.A. Henckels Scandinvia

ZWILLING J.A. Henckels Scandinvia

www.zwilling.com

Hos ZWILLING producerer vi en bred palette af køkkengrej. Vi har forsøgt at imødekomme behovet for et moderne hjem, og derfor har vi udvidet vores kerneprodukter fra knive til gryder, pander, bestik, køkkenredskaber og sommelier. Vores mission har altid været, at kvalitet skulle være det grundlæggende element i alt hvad vi fremstiller, og med…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere