11.09.2018  |  Business  |  Branchenyt

Endnu mere tryk på partnerskabet mellem F&H og Morsø

Tilbage i 2017 indgik Morsø A/S en aftale med F&H A/S om at skabe en kollektion af varer i kategorien Kitchen, Dining og Living, hvor F&H skulle bidrage med deres kommercielle styrker på det skandinaviske marked, som distributør af mærket. Nu intensiveres aftalen og F&H bliver i fremtiden den drivende part i udviklingen af kollektionen.

Aftalen, der indtil nu er gået efter planen, gik i al sin enkelhed ud på, at Morsø skulle skabe et sortiment af varer, som afspejler varemærket og de grundlæggende værdier, der ligger heri som lækkert design i god kvalitet og til fornuftige priser. Det er derfor nu tydeligt for begge parter, at de fremtidige muligheder for en fortsat succesfuld kommerciel udvikling er meget positive. Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Morsø A/S.

For at kunne intensivere udviklingen yderligere, har parterne nu indgået en ny licensaftale, som gælder for EU, hvor F&H A/S overtager rollen som den drivende part i den fortsatte udvikling af kategorien på baggrund af det produkt -og varemærkemæssige fundament, som er skabt.

Baseret på en mere præcis ressourceallokering forventer både Morsø og F&H at intensiveringen af samarbejdet vil resultere i øget vækst og indtjening. Allerede til efteråret 2018 er der flere spændende nye produkter på vej, som i høj grad er med til at underbygge dette.

www.morsoe.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere