12.03.2019  |  Dining  |  Table top

En ny ven ved middagsbordet

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med Pingo børneservice og Una Pingo børnebestik fra Stelton bliver måltiderne et højdepunkt for enhver lille dreng eller pige, når den charmerende pingvin, udviklet af den Canadiske designer Francis Cayouette, sidder med ved bordet.

Der var engang en lille pingvin, der hed Pingo, som boede sammen med sin bedste ven…

Med Pingo børneservice og Una Pingo børnebestik fra Stelton bliver måltiderne et højdepunkt for enhver lille dreng eller pige, når den charmerende pingvin, udviklet af den Canadiske designer Francis Cayouette, sidder med ved bordet.

Det kan ofte være en udfordring at få børn til at sidde stille ved middagsbordet, men Pingo kan underholde de små, og motivet med den lille pingvin inspirerer til hyggelige historier, der holder barnet interesseret i længere tid.

Både service og bestik består af tre dele. Børneservicet inkluderer en flad tallerken, en dyb tallerken og en kop udført i robust melamin, der, modsat porcelæn og keramik, kan tåle at ryge på gulvet. Servicet er udviklet specielt til små hænder, med bløde former, der gør det let at holde om for små børn, og let for de helt mindste selv at kunne gribe fat om maden med hænderne.

Pingvinmotivet går igen på det fine Una Pingo bestik i rustfrit stål, der består af en kniv, en gaffel og en ske. Sættet er børneversionen af den elegante bestikserie Una, der blev skabt i 1973 af den norske designer Tias Eckhoff – en favorit hos alle dem, der elsker Bauhaus-stilen. Formålet var at skabe et bestik med godt greb samt en særdeles blød og stabil følelse i hånden for både børn og voksne.

Pingo børneservice og -bestik sælges i hver deres 3-pak, og er en dejlig gaveidé til børnefamilien, når der afholdes dåb eller fødselsdag, eller når julen står for døren. Med de fine grå toner kan det videregives fra storebror eller storesøster til mindre søskende, når tiden er inde til et skift, og farverne gør det let at integrere i resten af borddækningen. Både service og bestik tåler opvaskemaskine og er derfor let at bruge for den travle børnefamilie.

PRODUKTINFORMATION

Pingo børneservice
Design: Francis Cayouette
Vejl. udsalgspris: Sæt DKK 249,95
Mål: Flad Ø 22 cm / H 1,8 cm // Dyb Ø 18 cm /
H 5,2 cm // Kop Ø 7,5 cm / H 7,5 cm
Materiale: Melamin
Farve: Grå (3 nuancer)

Una Pingo børnebestik
Design: Tias Eckhoff, grafik af Francis Cayouette
Vejl. udsalgspris: Sæt DKK 249,95
Mål: Længde 17,6 cm (kniv) / 16,1 cm (gaffel) / 15,4 cm (ske)
Materiale: Rustfrit stål

Mere fra Stelton A/S

Stelton A/S

https://www.stelton.com

Stelton, grundlagt i 1960, er et innovativt, dansk designhus kendt for sin tidløseskandinaviske designfilosofi. Steltons mange produktlinjer er resultaterne af frugtbaresamarbejder med internationale arkitekter og designere, der flere gange har førttil udmærkelser og designpriser som Red Dot, German Design Award og ID-prisen.Stelton står bag ikoniske designs som Arne Jacobsens Cylinda-line og Erik…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere