17.03.2021  |  Interior  |  Accessories

En hyldest til højtiden og en frisk start

Indhold fra partner Hvad er dette?

I Etly Klarborgs barndomshjem blev der gjort noget ud af højtiderne og traditionerne.

Op til påske gjorde hendes mor sig umage med velkomponerede gækkebreve, hun gemte æg og harer, og der blev pyntet op med påskepynt og alt godt fra naturen. En påsketradition Etly selv har bragt videre.

– De fleste af os gør meget ud af julen, men mange glemmer påsken, og det er en skam. Det er traditionerne, der binder familier sammen gennem generationer, og efter en kold vinter, kan vi alle have brug for at få foråret ind i hjemmet og samles om begyndelsen på et nyt års eventyr, fortæller hun.  

Byg dit eget forårseventyr
Etly Klarborg har alle dage haft en livlig fantasi, som blev sat i verden, da hun var ganske lille og tog med sin mor på arbejde i mosen. Morens fortællinger om mosetrolde og andre sjove væsener vækkede skoven og mosen til live, og det er hendes barndoms skovunivers, der lever videre i kollektionen af kluntede dyrebørn og trolde.

Når påsken nærmer sig, går Etly Klarborg en tur i skoven og ved mosen omkring hjemmet i Moseby i Nordjylland. Det er her, hun samler inspiration og lader naturen fylde sjælen. Og her, hun samler kviste med spæde skud og sjove grene, der kommer med indenfor og vækker nyt liv i stuen, side om side med de nuttede dyrebørn, påskeæg, perlehyacinter og påskeliljer.

– Jeg kan anbefale, at du går ud i naturen og finder det, der lige falder dig ind og som du gerne vil fylde dit hjem med for en stund. Pynt op med dyrebørn, flotte æg eller arvegods og skab en lille forårsverden, der sætter gang i fantasien, så du og din familie kan skabe jeres helt eget forårseventyr, som I kan bygge videre på år efter år, afslutter Etly Klarborg.

Mere fra Klarborg Denmark A/S

Klarborg Denmark A/S

www.klarborg.com

Klarborg Danmark A/S er distributør af Etly Klarborgs eventyrlige designs. Firmaet er stiftet af Etly Klarborgs tre sønner samt en god ven af huset, Søren Hylleberg Ibsen. Etly Klarborg og Klarborg Denmark A/S har et tæt og professionelt samarbejde om brandets kollektioner, som selvfølgelig designes udelukkende af Etly Klarborg.

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere