07.05.2015  |  Kitchen  |  Udstyr

Dit SCANPAN-produkt er fuldstændig fri for PFOA og PFOS

Indhold fra partner Hvad er dette?

I medierne er der i øjeblikket debat om giftige flourstoffer. De stoffer som der debatteres er PFOA og PFOS som bruges i non-stick belægninger.

SCANPANs produkter med non-stick belægning tåler brug af metalredskaber og holder i mange år – i modsætning til den udbredte og kendte Teflon® non-stick belægning og de keramiske belægninger, som du finder på flere nyere serier af køkkengrej. 
Vores belægning er udviklet til brug ikke bare på komfuret (inklusive gas), men også i ovnen og grillen, helt op til 260 °C. Derfor kan du bruge SCANPANs produkter med non-stick belægning til mange forskellige formål, når du tilbereder lækre måltider.
 
Tåler brug af metalredskaber – hvordan?
SCANPANs non-stick pander og gryder er støbt i aluminium eller rustfrit stål. 
Imellem dette råmateriale og vores non-stick belægning findes et lag af patenteret keramisk titanium, forankret ved 30.000 °C. Non-stick belægningen lægger sig ned mellem mikroskopiske takker, der i et forstørret tværsnit ligner en bjergkæde – se illustrationen. 
Takket være denne teknik er non-stick belægningen beskyttet af den ekstremt hårdføre keramiske titanium. Det er derfor, at non-stick køkkenudstyr fra SCANPAN tåler brug af metalredskaber og ikke mister non-stick effekten ved slid.
 
SCANPAN non-stick belægning med keramisk titanium:

  • er 100 % PFOA-fri
  • er ekstremt modstandsdygtig
  • holder i mange år
  • tåler metalredskaber
  • er velegnet til fedtfri stegning, bagning og grill
  • er ovnfast helt op til 260 °C.

Mere fra SCANPAN

SCANPAN

www.scanpan.dk

Skab store madoplevelser med SCANPAN Enhver, der prøver et SCANPAN-produkt, overgiver sig. Det funktionelle køkkengrej er et forrygende fundament for moderne madlavning. Med en enestående nonstick-belægning - robust og fuldstændig fri for skadelige kemikalier - kan du tilberede sunde og nærende retter til dig selv og dem,…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere