29.08.2018  |  Business  |  Branchenyt

Designet til at skille sig ud

IKEA lancerer ny unik kollektion inspireret af DIY og (Ikea) Hacks.

En ny kollektion fra IKEA – det er ikke unikt. Men denne kollektion er faktisk noget særligt, da hvert design er forskelligt.

Særkollektionen, der har fået navnet SJÄLVSTÄNDIG indeholder både unika produkter og produkter, der kan færdiggøres eller customizes af kunderne, der dermed får mulighed for at tilføje deres eget præg til kollektionen.

I præsentationen af kollektionen er der lagt vægt på, at SJÄLVSTÄNDIG ikke er for alle, ikke er mainstream, og at produkterne ikke blender ind. Modsat er de alt andet, de er i hvert fald ikke generte, men råber nærmest op og gør opmærksomme på sig selv.
 

Kan man gøre noget masseproduceret unikt?

”Vores designteam har hentet inspiration fra DIY-bevægelsen, som netop lægger op til, at den enkelte gør tingene selv og på sin helt egen måde. Kreative sammensætninger af noget så simpelt som et gulvtæppe gør dit hjem personligt og legesygt”, fortæller Julie Grue, Commercial PR Responsible, IKEA Danmark i en pressemeddelelse. Heri forklares det ligeledes hvordan designerne blandt andet har bedt fabriksarbejderne, der står bag vaserne om at give vaserne et klem inden de var helt tørre, for dermed at skabe forskellige vaser med hvert sit unikke udtryk på trods af den masseproducerede fødsel.

Kollektionen tæller blandt andet en solgul kegleformet pude, modulerbare tæpper og gulvpuder, farverige rispapirlamper, stole der kan kombineres og sættes sammen til bænke samt meget andet.

Produkterne fra særkollektionen SJÄLVSTÄNDIG kan købes i IKEA varehuse fra den 5. oktober 2018.

www.ikea.com/dk/da/

-SSK

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere