27.11.2019  |  Interior  |  Branchenyt

Der findes rigtige nisser, Klarborg nisser – Også i fremtiden!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Fra 1. Januar 2020 overtager Klarborg Denmark A/S distributionen af Etly Klarborgs eventyrlige designs.

Et stærkt og velfunderet Klarborg Denmark A/S står i fremtiden bag Klarborg familiens ønske om at Klarborgnisserne skal helt hjem.


Klarborg Denmark A/S er stiftet med en egenkapital på 7,5 millioner kroner, solidt bakket op af Nykredit Bank og Vækstfonden.

Ledelsen, bestående af Søren Hylleberg Ibsen og Martin Klarborg assisteres i det daglige af financial controller Karen Jul Andersen der er uddannet revisor. Når det kommer til det store økonomiske overblik, har Klarborg Denmark A/S valgt Statsautoriseret revisorselskab Deloitte.

Designeren Etly Klarborg har hen over de sidste 35 år skabt et af de stærkeste brands i Danmark, Klarborg! I marketingafdelingen er det Mads Klarborg som får sin mors ideer formidlet videre til kunderne på den måde hun har tænkt i designfasen.

I salgsafdelingen som ledes af Martin Klarborg, har Klarborg Danmark fra 1.1 2020 ansat 2 erfarne medarbejdere. Salgsstyrken bliver tilpasset i takt med behovet når vi kommer frem til højsæsonen. 

Martin Klarborg har kontakten til de leverandører som har støttet op om produktionen af Etly Klarborgs designs i 20 år. Denne mangeårige relation er vigtig for at produkterne altid får de kendetegn som er vigtig for Etly. Tæt på fabrikkerne har Klarborg Denmark A/S samarbejde med en dansk QC Manager som giver sikkerhed for kvalitet og leveringsikkerhed.

Etly Klarborgs designs skal i fremtiden også til udlandet og sprede glæde og hygge. Det første skridt er taget ved etablering af www.etlyklarborg.de og www.etlyklarborg.com hvor Klarborg henvender sig direkte til forbrugerne. Bliver produkterne godt modtaget i udlandet vurderer vi om der etableres samarbejder med kæder som vi kender i Danmark.

Brødrene Klarborg, Martin, Mads og Mathias, står sammen med Søren Hylleberg Ibsen, om ejerskabet i Klarborg Denmark A/S. Alle er dedikeret inden for hver deres felt. Mangeårig erfaring kombineret med passion og dynamik og ikke mindst ekstern opbakning sikrer videreførelse af alle aktiviteter omkring Etly Klarborgs nisser og alle de andre designs fra Klarborg. 

Klarborg Denmark A/S står klar på Formland Spring (30.1.- 2.2.2020) Her vil alle forhandlere få lejlighed til at høre mere om hvordan fremtiden med Klarborg Brandet kan forme sig. Salgsstyrken vil stå klar til at lytte, fortælle om nyheder og komme med inspiration.

Mere fra Klarborg Denmark A/S

Klarborg Denmark A/S

www.klarborg.com

Klarborg Danmark A/S er distributør af Etly Klarborgs eventyrlige designs. Firmaet er stiftet af Etly Klarborgs tre sønner samt en god ven af huset, Søren Hylleberg Ibsen. Etly Klarborg og Klarborg Denmark A/S har et tæt og professionelt samarbejde om brandets kollektioner, som selvfølgelig designes udelukkende af Etly Klarborg.

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere