26.02.2018  |  Interior  |  Brugskunst

Den stribet serie

Indhold fra partner Hvad er dette?

OYOY har lanceret en stor stribet serie, som allerede er på vej ud i butikkerne.

Striber, striber, striber.. Vi elsker striber, da de både er legende, men samtidig et stramt, minimalistisk og lækkert design.

Lotte Fynboe har til SS18 designet en række produkter, som er blevet præsenteret på Maison et Objet, Formex og Formland og kunderne har allerede taget godt i mod det. 

Serien er en udvidelse af en allerede eksisterende vase, nu findes der to mindre vaser og et fad.  Der er også tilføjet 3 store puffer i blødt velour, samt 5 puder i forskellige farver, dog alle stribet. Kontakt os for priser og leveringstid.

OYOY er grundlagt af Lotte Fynboe i januar 2012. Form, grafik, farver og rene materialer inspirerer Lotte Fynboe og hendes motto er "Less is more". Mange af produkterne er re-designet af hendes barndomsminder.

OYOY’s vision er at skabe funktionelle produkter fremstillet i materialer af høj kvalitet og i behagelige farver og former. OYOY-navnet er inspireret af OY-bogstaverne, som siden 1929 har været skrevet på et hvert dansk fly, uanset hvor i verden det er placeret. Bogstaverne OY er at angive, at det er et dansk.

Se mere på www.oyoy.dk

Mere fra I AM Agency

I AM Agency

www.iamagency.dk

I AM Agency IVS er etableret i januar 2016, som et agentbureau indenfor interiør og design. Der fokuseres på produkter af høj kvalitet, gode priser og lysten til at MÅ eje produktet.​I AM Agency repræsenterer godt design til hverdagsbrug. Agenturet har en dejlig blanding af designprodukter fra både Danmark og udlandet, som alle skiller sig ud i både design og kvalitet. Der prøves at…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere