01.03.2018  |  Interior  |  Brugskunst

CoolSnowGlobes - Se nyhederne

Indhold fra partner Hvad er dette?

CoolSnowGlobes har tilføjet flere flotte designs til deres kollektion..

Til dette forår præsenteres en række nyheder fra CoolSnowGlobes. Produkterne blev præsenteret på Maison et Objet og NY NOW, hvor de blev en stor succes og lander hos de første forhandlere i løbet af marts.

CoolSnowGlobes designer nye motiver ud fra naturen og historiens begivenheder. Vi ser denne gang et bud på nattehimlen, Eclipse, som glimter lige så uendeligt som universet. Når øjet har vænnet sig til mørket, ser man lilla, guld, glimmer og gnister som bare bliver ved og ved. 

Endvidere findes der nu en snekugle, med et af de første damplokomotiver, som kørte tværs over USA i 1880. Det bryder landskabet med larm og en kæmpe kraft. Det bragte ikke kun mennesker, post og forsyninger frem - det bragte også fremtiden. 

CoolSnowGlobes blev grundlagt i Vermont, og delvist inspireret af deres smukke natur. Naturen er meget vigtig for CoolSnowGlobes, derfor findes inspirationen til deres design ved årstiderne skifte, i alverdens byer eller endda ude i rummet. CoolSnowGlobes forsøger at forevige det smukke i vores verden og hverdag. Hvert år udkommer der nye designs både til den permanente kollektion samt limitid editions.

Se flere designs her niji.dk. Alle modeller er på lager inden påske. 

Kontakt os endelig ved spørgsmål. 

Mere fra I AM Agency

I AM Agency

www.iamagency.dk

I AM Agency IVS er etableret i januar 2016, som et agentbureau indenfor interiør og design. Der fokuseres på produkter af høj kvalitet, gode priser og lysten til at MÅ eje produktet.​I AM Agency repræsenterer godt design til hverdagsbrug. Agenturet har en dejlig blanding af designprodukter fra både Danmark og udlandet, som alle skiller sig ud i både design og kvalitet. Der prøves at…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere