11.06.2021  |  Interior  |  Design

Dispenser fra Details by Wahl&Ross

Indhold fra partner Hvad er dette?

Details by Wahl&Ross introducerer en ny danskdesignet håndspritdispenser i et flot, premium og funktionelt design med tanke på alle detaljer. Den er automatisk og er miljøvenligt designet til service, adskillelse og er selvfølgelig genopfyldelig.

Details by Wahl&Ross introducerer en ny danskdesignet håndspritdispenser i et flot, premium og funktionelt design med tanke på alle detaljer.

Ideen bag er at give virksomheder muligheden for at byde deres kunder godt velkommen med et positivt førstehåndsindtryk.

Denne automatiske håndspritdispenser er ikke bare smuk, men den er designet til service, adskillelse og er genopfyldelig, hvilket gør den til et miljøvenligt alternativ.

Håndspritdispenseren fra Details er smuk og har en elegant messing dyse. Med funktionen ‘instant sense, instant dose’ er den er simpel og hurtig at bruge. Med sine runde former, aftagelig dyse og drypbakke er dispenseren let at rengøre.

Designet fleksibelt og dispenseren kan hænges på væggen, på glas eller ved tilkøb af stander, kan den placeres hvor end det ønskes. 

Den har til formål at servicere de mange kontorer, firmaer, butikker, hoteller, restauranter, der har brug for et langtidsholdbart og smukt design. 

Det er let at genopfylde håndspritten uden at skabe unødigt spild af håndsprit eller engangsplast og yderligere kan doseringen justeres i forhold til håndsprittype og behov.

Som standard findes den i 4 varianter enten All Black eller All White Aluminiumsversion eller med egetræsfront.

Den er designet og produceret i Danmark og er Shortlistet til Danish Designaward 2021.

Mere fra Details ApS

Details ApS

www.details.dk

Details by Wahl&Ross is introducing a new universe of products. Wahl&Ross is an industrial design company and has over the last 10 years made custom designs for multiple clients. Details by Wahl&Ross is the inhouse line of products now avaliable.  The latest product is the most beautiful and thoroughly detailed patent pending hand sanitising dispenser.

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere