12.04.2022  |  Interior  |  Design

Cozy living nomineret til 'Design Favoritter 2022' i 3 kategorier

Indhold fra partner Hvad er dette?

Cozy living har modtaget 3 nomineringer til dette års designaward ’Design Favoritter 2022’ arrangeret af Bo Bedre og Boligmagasinet.

Cozy living har modtaget 3 nomineringer til dette års designaward ’Design Favoritter 2022’ som Bo Bedre og Boligmagasinet står bag. De nominerede er udvalgt af en jury af design- og indretningseksperter fra de to magasiner. Vinderne udvælges af læserne.

De tre Cozy living nomineringer er:
Bordlamper: Lulu lampe XL
Accessories: Knager i glas, marmor og velour
Møbler: Effie stribet møbelserie

Om de tre nomineringer skriver juryen:

Lulu lampe XL: ”Cozy living har begået en lille genistreg ved at trykke forstør på deres stilrene Lulu-lampe, som er vokset fra 37 til 55 cm, og nu står med en nærmest skulpturel tyngde i indretningen. Lampen sender et blødt lys ned ad og er i sin stringente formgivning en moderne showstopper i den nordiske indretning”

Cozy living knager: ”Knagerne fra Cozy living er den perfekte accessory til en legende indretning. De findes i forskellige materialer som glas, marmor og velour. Mikset på kryds og tværs skaber de et unikt look, uanset om de bliver brugt som knage til jakken i entréen, morgenkåben på badeværelset eller hænger i flok i soveværelset og venter på smykker eller tasker.”

Effie stribet møbelserie: ”Effie er for dig som tør lidt mere i din indretning. Striberne skaber blikfang og giver et skønt, grafisk indspark i dit hjem og samtidig bryder de designets runde former på en yderst sofistikeret måde. Møbler du aldrig bliver færdig med at gå på opdagelse i.”

Design Favoritter 2022 løber af stablen mellem marts og juni 2022 og de nominerede produkter vil blive promoveret via bobedre.dk. boligmagasinet.dk, sociale medier, trykte magasiner samt andre Bonnier sites. Vinderne offentliggøres i maj.

Cozy living er kendt for håndlavede produkter i eget design, naturlige materialer og et smukt farveunivers. Designfirmaet blev etableret for 10 år siden og fejrer i år jubilæum med lanceringen af den nye kollektion BLISSFUL MOMENTS.

”Vi er naturligvis meget stolte over at blive nominerede. Bo Bedre og Boligmagasinet er to af Danmarks største boligmagasiner, og juryen består af en gruppe meget erfarne og respekterede eksperter indenfor design og interiør. Derfor ser vi det da også som et stort cadeau at blive nomineret indenfor 3 kategorier,” udtaler marketingchef Rikke Kristiansen.

Man kan stemme på sine favoritdesigns her: https://bit.ly/3KOu5gX

Afstemningen slutter d. 1. april 2022 kl 09.00

Mere fra Cozy living A/S

Cozy living A/S

www.cozyliving.dk

Cozy living skaber hyggelige rum med masser af karakter.  Designvirksomheden, der blev etableret i 2012 og nu forhandles i mere end 25 lande, er kendt for håndlavede produkter i eget design og et smukt farveunivers. Med et stort udvalg af bløde boligtekstiler, funktionelle småmøbler, dekorativ indretning, lamper og stearinlys, tilbyder Cozy living hverdagsvenlig l…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere