04.12.2020  |  Interior  |  Tekstiler

Cozy living lancerer det nye SS21 katalog - helt eventyrligt!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Cozy lancerer SS21-kollektionen med et iøjnefaldende design

Denne sæson introducerer vi denne enestående fabelpude. Et unikt og fyldigt motiv af et fabeldyr med sorte og hvide striber samt diskret kvast, gør denne broderede pude helt uimodståelig.

Fabeldyret er her symbol for eventyr med et skønt design, som inspirerer til hjemlig hygge i en ny og forandret verden. Fabel er ét af nøgleordene bag denne kollektion. En fortælling om et eventyr, hvor alt ender godt.

Indrettet og arrangeret med et stort udvalg af tone i tone puder, vil dette unikke design skille sig ud og tilføre et ekstraordinært og iøjnefaldende look til det personlige hjem.

Som altid er farvepaletten nøje udvalgt efter sæsonens harmoniske yndlingsfarver - lige fra den elegante Alpaca eller den legende lette Dusty Green til den kontrastrige Ultramarine i flot kombination med livlige striber.

GÅ PÅ OPDAGELSE I COZY LIVINGS SOMMERUNIVERS

Besøg Cozy Webshop

Have a cozy day!

Mere fra Cozy living A/S

Cozy living A/S

www.cozyliving.dk

Cozy living skaber hyggelige rum med masser af karakter.  Designvirksomheden, der blev etableret i 2012 og nu forhandles i mere end 25 lande, er kendt for håndlavede produkter i eget design og et smukt farveunivers. Med et stort udvalg af bløde boligtekstiler, funktionelle småmøbler, dekorativ indretning, lamper og stearinlys, tilbyder Cozy living hverdagsvenlig l…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere