12.04.2022  |  Interior  |  Accessories

Cozy living knager vinder designpris

Indhold fra partner Hvad er dette?

Cozy livings smukke knager i glas, marmor og velour er udråbt til vinder af kategorien 'Accessories' til dette års designaward 'Design Favoritter 2022' som Bo Bedre og Boligmagasinet står bag.

Om knagerne skriver juryen: ”Knagerne fra Cozy living er den perfekte accessory til en legende indretning. De findes i forskellige materialer som glas, marmor og velour. Mikset på kryds og tværs skaber de et unikt look, uanset om de bliver brugt som knage til jakken i entréen, morgenkåben på badeværelset eller hænger i flok i soveværelset og venter på smykker eller tasker.”

Cozy living modtog i alt 3 nomineringer. Udover knagerne var også bordlampen Lulu  og den stribede Effie møbelserie nomineret i hver deres kategori. 

Vinderne vælges af læserne, og det er derfor et ekstra stort klap på skulderen at blive udvalgt som vinder, udtaler direktør Tine Timm Hemicke.

Cozy living er kendt for håndlavede produkter i eget design, naturlige materialer og et smukt farveunivers. Designfirmaet blev etableret for 10 år siden og fejrer i år jubilæum med lanceringen af den nye kollektion BLISSFUL MOMENTS.

De forskellige knager kan ses her

Mere fra Cozy living A/S

Cozy living A/S

www.cozyliving.dk

Cozy living skaber hyggelige rum med masser af karakter.  Designvirksomheden, der blev etableret i 2012 og nu forhandles i mere end 25 lande, er kendt for håndlavede produkter i eget design og et smukt farveunivers. Med et stort udvalg af bløde boligtekstiler, funktionelle småmøbler, dekorativ indretning, lamper og stearinlys, tilbyder Cozy living hverdagsvenlig l…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere