20.11.2020  |  Business  |  Branchenyt

BySommer er netop udnævnt som Børsen Gazelle

Indhold fra partner Hvad er dette?

"Sikken en anerkendelse at få, at vi i bySommer ApS siden stiftelsen i 2014 - har skabt stærke bruttoresultater over de seneste 4 år, som er kriterierne for at blive udnævnt som Børsen Gazelle virksomhed" - udtaler Jesper Sommer.

Mette og Jesper Sommer (på billedet) er glade for den opbakning og tillid de har fået fra deres forhandlere i ind- og udland.

I Danmark har  man en stabil og god forhandlerkreds for Lykketrolde, der i et stykke tid har været eneste kollektion i bySommer.

Men især i udlandet vokser bySommers kundekreds, idet man de sidste år har opbygget salgsnetværk i blandt andet Norge, Sverige, Island, Frankrig, Italien, Spanien, England, Skotland, Polen og Tyskland.

Man ligger bestemt ikke på den lade side, idet Mette og Jesper Sommer netop har tegnet en grossist kontrakt med designfirmaet BeConcrete. Stifteren Henrik Andersen har designet en kollektion af interiørprodukter i beton, som bySommer fremover vil lagerføre og distribuere, mens Henrik fremover er ansvarlig for design og den danske produktion. Netop dansk design og produktion er noget af det man vil fremhæve i sin markedsføring.

I nær fremtid vil bySommers sælgere og agenter være aktive med den nye serie med henblik på leveringer fra starten af 2021.

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere