06.09.2022  |  Interior  |  Belysning

Byd efteråret velkommen med smukke lamper fra Cozy living

Indhold fra partner Hvad er dette?

Lys er vigtigt for at kunne skabe den hyggelige stemning, vi alle forbinder med efterår. Derfor er lamper også en hel essentiel del af Cozy livings sortiment.

Dette efterår lancerer designfirmaet flere nye modeller, hvor struktur, organiske former og reflektive overflader spiller en stor rolle.

F.eks. lanceres den populære Lulu lampe i krom, hvor spejlinger i overfladen får en til at stoppe op og observere, mens lampen kaster et blødt lys nedad.

På den nye Audrey lampe, som både kommer i cremet hvid og gun metal, har den keramiske base fået en blød, organisk form med riller der gør den ekstra interessant, som et lille kunstobjekt i rummet.

De bløde organiske former finder man ligeledes på den smukke keramiske Dandie lampe, der både kommer i farverne Matcha og Milk.

Den nye Coco lampe har en perfekt størrelse til både stue, entre eller kontor. Coco er udført i keramik med en unik metallic glasering, der giver overfladen en fascinerende dybde. 

Ella marmorlampen kommer også i en ny version, denne gang med en smuk klassisk, sort marmorbase og sort skærm.

Sidst, men ikke mindst, lanceres også en elegante Caia glaslampe i en kølig isblå nuance, der fremhæver lampens smukke former.

Nogle af lamperne kan leveres allerede nu, mens andre kommer på lager i løbet af september.

Se de nye lamper og resten af Cozy livings udvalg af smukke bord- og gulvlamper her.

Som en ny kategori har Cozy living også introduceret lysekroner til sortimentet - disse kan findes her.

Mere fra Cozy living A/S

Cozy living A/S

www.cozyliving.dk

Cozy living skaber hyggelige rum med masser af karakter.  Designvirksomheden, der blev etableret i 2012 og nu forhandles i mere end 25 lande, er kendt for håndlavede produkter i eget design og et smukt farveunivers. Med et stort udvalg af bløde boligtekstiler, funktionelle småmøbler, dekorativ indretning, lamper og stearinlys, tilbyder Cozy living hverdagsvenlig l…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere