Butiksindretning

Branchenyt

Kop & Kande genåbner på Strøget i Aarhus

Det er en ombygget, udvidet og renoveret Kop & Kande butik, der er genåbnet på Søndergade 6B i torsdags den 8. oktober. Butikken har været lukket siden juni og har i den periode gennemgået en total forvandling.

Branchenyt

Den fysiske butik er kommet for at blive! - Men i en ny og opdateret version

Efter mange års fokus på online handel, cross- og omnichannel markedsføring er der stadig tydelige tendenser, der taler for den fysiske butiks overlevelse. Butikken skal ses som et sted, hvor man primært med iscenesættelser, aktivering af sanserne og med udgangspunkt i kundens behov kan skabe positive købsoplevelser, der inspirerer, beriger og begejstrer. Designbase har talt med arkitekt og industriel designer Anne Bak Weibel, der arbejder hos ShopConcept, om hvad der rør sig inden for butiksindretning og hvilke tendenser, butikkerne kan tage til sig i arbejdet med at skabe unikke oplevelser, der giver flere og gladere kunder.

Branchenyt

5 hurtige til Steen Nielsen, Dangent

Dangent har designet butiksinventar i mere end 25 år og har derfor rigtig god erfaring med, hvad der skal til, når man skal indrette en butik samt hvilke trends, der lige nu er fremme, og hvordan disse bliver tolket i butiksdesignet.

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere