21.02.2018  |  Interior  |  Brugskunst

Bring foråret ind i stuen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vores H.C. Andersen forårsnyheder er nu på lager

Brug de små eventyr ophæng til at dekorere en dejlig buket tulipaner og bring foråret ind i stuen.
Gaveæske med 4 stk. ophæng, hvor årets motiver er Fyrtøjet, Hyrdinden & Skorstensfejeren, Snedronningen og Tommelise. 

Lav en skøn dørdekoration med lidt grønt og miniature ophæng med motiverne fra Fyrtøjet – soldaten, den gamle heks, hunden med øjne så store som tekopper på skattekisten og den yndige prinsesse. Kommer samlet i en gaveæske med alle 4 ophæng.

Alle ophæng er lavet i messing og forsølvet eller forgyldt med 24 kt. guld. De leveres med to farver bånd i hver æske, så de kan bruges til både påske og jul.

Gaveæskerne er oplagte til påskepynt og værtindegaver, men ikke mindst som souvenir til turister fra hele verden, hvor alle kender og elsker H.C. Andersens eventyr.

Mere fra Nordahl Andersen

Nordahl Andersen

www.hcandersenhome.com

Nordahl Andersen - gaver der glæderFirmaet Nordahl Andersen er grundlagt i 1984. Virksomheden har siden den spæde start vokset sig mange gange større og arbejder målrettet på at udvikle egne unikke designs, som kan bruges tiludsmykning og til forskellige gaveanledninger i livet. Udgangspunktet for alle virksomhedens produkter er, at de er tidløse, således at man kan have g…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere