28.09.2020  |  Dining  |  Table top

Bordskåner i bæredygtig bambus

Indhold fra partner Hvad er dette?

SCANPAN lancerer endnu en tilføjelse til deres omfattende Classic-univers, en bordskåner i bambus. 

Bambus er et bæredygtigt valg, da det er en hurtigtvoksende plante, der typisk er fuldt udvokset og kan høstes efter bare 2-3 år. Og i modsætning til eksotiske, hårde træsorter kan man høste bambus uden at gøre skade på den levende plante.

Bordskåneren har indbyggede magneter, så den hænger fast under gryder/pander med magnetisk bund, når man flytter den fra komfuret og rundt på bordet. Nemt og praktisk!

Overfladebehandlet med mineralsk olie.

Se bordskåneren her: https://www.scanpan.dk/shop/18-cm-bordskaaner-m-magnet-classic/18-cm-4

Classic – gør det enkle enkelt
Classic-universet er på mange måder kernen af alt det, SCANPAN står for: Enkelhed, design, kvalitet og godt håndværk.

Akkurat, som når du forkæler dine gæster, udvælger en god opskrift og finder de bedste råvarer, så gør vi os umage, hver gang vi laver et Classic-produkt. Universet bygger videre på stolte SCANPAN-traditioner og er nænsomt blevet udvidet og udviklet gennem årene. I dag er Classic både non-stick og stålgryder, køkkenknive, skærebrætter i bambus, salt- og peberkværne og køkkenredskaber. Et komplet køkkenunivers – født i Danmark, men i dag udbredt til hele verden.

Produkterne fra Classic-universet er med sit ukomplicerede og enkle udtryk elsket af husmødre, madentusiaster, køkkenchefer og kogekoner. Classic er klassisk. Og derfor også det rigtige valg, når du vil bygge dit køkken op omkring velafprøvet og gennemtestet køkkengrej. Samtidig gør det tidløse design, at du kan kombinere Classic med resten af dit køkken – uanset om du er til minimalisme eller måske går i en mere romantisk retning.

Mere fra SCANPAN

SCANPAN

www.scanpan.dk

Skab store madoplevelser med SCANPAN Enhver, der prøver et SCANPAN-produkt, overgiver sig. Det funktionelle køkkengrej er et forrygende fundament for moderne madlavning. Med en enestående nonstick-belægning - robust og fuldstændig fri for skadelige kemikalier - kan du tilberede sunde og nærende retter til dig selv og dem,…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere