24.02.2020  |  Bloom  |  Outdoor

Blomsternes favorit vender tilbage

Indhold fra partner Hvad er dette?

I 2020 fejrer Stelton 60 år med design og relancerer i den forbindelse den tidløse og klassiske Original blomstervandkande designet af Peter Holmblad i 1978.

I 2020 fejrer Stelton 60 år med design og relancerer i den forbindelse den tidløse og klassiske Original blomstervandkande designet af Peter Holmblad i 1978.

Med blomstervandkandens elegante og skulpturelle formsprog forenes æstetik og
funktionalitet på fineste vis, da vandkanden ud over sin oprindelige funktion også er
dekorativ at have stående fremme, når den ikke er i brug. Den lange tynde, tud gør det nemt at vande selv helt små krukker uden at spilde, og det intelligente design sikrer at vandkanden er drypfri.

Relanceringen af den smukke vandkande er samtidig en hyldest til Peter Holmblad, som står bag samtlige produkter i serien Original, der er en af grundstenene i Steltons design-DNA.

Blomstervandkanden er den perfekte gave til æstetikeren med de grønne fingre, til
veninden eller som Mors Dags gave.

Original blomstervandkande vil være tilbage i butikkerne fra marts 2020.

PRODUKTINFORMATION

Materiale: Rustfrit stål
Dimensioner: 33 x 24,5 cm x 13 cm
Volume: 1,7 l.
Vejl. udsalgspris: DKK 1299

FIND FORHANDLER
https://bit.ly/2I2lshP

DESIGNER
Peter Holmblad (f. 1934) er tidligere eksportchef, administrerende direktør og indehaver af Stelton og en central person i Steltons historie. I årene 1963-2004 stod han bag Steltons transformation fra produktion af gængse serveringsfade- og skåle i rustfrit stål til et veletableret og respekteret designfirma. Peter Holmblad er også selv en habil designer med en stærk kommerciel forståelse og et øje for gode detaljer. Han er bl.a. ophavsmand til Steltons elegante blomstervandkande samt Original-serien med den velkendte osteskærer og proptrækker og det fuldendte barudstyr. Peter Holmblads produkter følger de selv samme designprincipper, som Stelton stadig er kendt for: æstetisk, enkelt og funktionelt design.

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere