05.10.2021  |  Kitchen  |  Udstyr

Blendtec Total Blender bedst i test

Indhold fra partner Hvad er dette?

For et par uger siden blev Blendtecs Total Blender kåret som bedst i test foran 16 andre blendere.

Den svenske pendant til Forbrugerrådet, Råd&Rön, offentliggjorde d. 10. september en test, der gav en af Blendtecs powerblendere, Blendtec Total Blender, en flot førsteplads.
Det svenske forbrugerråd har været grundige og testet alle sytten blendere på både smoothies, babymad og nice cream.

Og der var virkelig gode karakterer hele vejen igennem på brugervenlighed, resultater og kvalitet!

Mulighederne bliver pludseligt mange, hvis man har en blender, der rent faktisk kan blende – og vi tør godt garantere, at den gør sit arbejde så godt, at den bliver en aktiv del af køkkenet og ikke står ubrugt hen:

Løb aldrig tør for flormelis: Hæld en deciliter sukker i din Blendtec og blend i 20 sekunder (du kan lige så godt bruge rørsukker).
Du kan også lave en suppe, der bliver pustevarm på 5 minutter af rester fra køleskabet. Eller lav en hurtig gulerodscreme af letkogte gulerødder, lidt smør, muskatnød salt og peber. Eller dit eget nødde-chokolade-smørepålæg eller hummus eller…

Blendtecs vilde blendere bliver produceret i USA og har fra 3-8 års garanti alt efter model.

Vil du forhandle Blendtec, så giv os et ring på 71 999 010: Vi har masser af Blendtec på lager! Ikke kun deres Total blender; men også deres Designer-modeller og ikke mindst PRO 800 med lydisoleret motor og lydskjold.

Du kan læse om testen her: https://www.radron.se/tester/koksmaskiner-stadning/blender/artikel/ (brug Firefox, så kan du læse hele testen).

Wildside+

Vi ved, at den medfølgende kande, der går under navnet "Wildside+" har sin del af æren: Wildside-kanden har en særlig femte side, der er asymmetrisk: Der opstår ofte malstrømme i blendere, hvor ingredienserne bare kører rundt og rundt og aldrig kommer ned til kniven: Wildside bryder disse strømme og nærmest kaster indholdet tilbage mod knivene!

Programmer

Total Blenderen har ti hastigheder og kommer med seks virkeligt brugbare programmer, der gør, at du bare trykker på en knap og laver noget andet mens blenderen gør arbejdet:

  • Dej: Til pandekagedej, frituredej osv.
  • Drinks og isterninger: Shaken – not stirred: Mix dine drinks og få isen fint fordelt
  • Smoothies: Lav en lækker smoothie med frossen frugt og grønt samt mælk eller plantebaserede drikke
  • Is
  • Juice
  • Supper: Det er virkelig nemt: Fyld grøntsager, lidt bouillon og noget vand i din Blendtec og tryk på suppeprogrammet. Efter tre minutter er suppen 45 grader varm. Tryk en gang til og din suppe er 75 grader varm! Puls evt lidt kylling eller andet kød eller fisk i til sidst for at give suppen lidt bid…

Mere fra GASTRO DE LUXE

GASTRO DE LUXE

www.gastrodeluxe.dk

Vi leverer køkkenudstyr af højeste kvalitet til forhandlere indenfor både det professionelle marked og til det private marked. Vore kunder er de bedste køkkenbutikker (med udstyr til private og professionelle), storkøkkener, hoteller, barer og restauranter samt offentlige institutioner. Da vores varer er af højeste kvalitet, er det også vores…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere