17.06.2015  |  Kitchen  |  Udstyr

Blåt stentøj fra franske Staub pryder borddækningen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den blå farve er den mest klassiske farve, man kan tænke sig til borddækning - og dén går aldrig af mode.

I Staubs blå stentøjsserie er der serveringsfade, skåle og små cocotter. Servér f.eks. grøntsagerne, suppen eller gryderetten i de små cocotter med låg. Der er nemlig en ganske særlig fryd ved selv at tage låget af ved bordet, og mærke madens duft komme til fuld udfoldelse.

Det smukke stentøj fra Staub er skabt til at blive brugt – og der er tænkt på det hele. Det glaserede stentøj er udført i højeste kvalitet og tåler helt op til 300 grader i ovnen – selv hvis det kommer direkte fra fryseren. Det kan selvfølgelig også bruges i mikrobølgeovnen, og da alle fade er udstyret med praktiske håndtag, kan du altid få or­dentligt fat, uden at grydelapperne ender i maden.

Når maden er spist, kan stentøjet gå i opvaskemaskinen. Produkterne er pladsbespa­rende i skabene, da de kan stables. Da bunden på produkterne er poleret ganske fint, ridser de hverken de øvrige fade eller underlaget. Den varme blå farve taler dog ikke for at gemme det smukke stentøj væk i skabe; selvom produkterne primært er skabt til at blive brugt, er de samtidig meget dekorative at have stående fremme.

Interesseret i at se hele sortimentet? Så klik ind på Staub's hjemmeside og forsvind væk i det blå udvalg.

Mere fra ZWILLING J.A. Henckels Scandinvia

ZWILLING J.A. Henckels Scandinvia

www.zwilling.com

Hos ZWILLING producerer vi en bred palette af køkkengrej. Vi har forsøgt at imødekomme behovet for et moderne hjem, og derfor har vi udvidet vores kerneprodukter fra knive til gryder, pander, bestik, køkkenredskaber og sommelier. Vores mission har altid været, at kvalitet skulle være det grundlæggende element i alt hvad vi fremstiller, og med tanke på netop det, har vi designet, tegnet,…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere