10.12.2020  |  Kitchen  |  Udstyr

Alt til køkkenet: Finske Heirol kommer til Danmark!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Til næste år har det finske køkkenfirma, Heirol, produceret og solgt køkkenudstyr i Finland i 30 år. Nu kommer de til Danmark med hele deres enorme sortiment – og Gastro de Luxe i Aarhus står klar til at hjælpe med overblikket.

Den finske virksomhed Heirol producerer alverdens køkkenredskaber.

Med en imponerende sans for detaljen er de særligt kendte for deres potter og pander. Og Heirol er altid et par skridt foran på kvaliteten uden at prisen følger med op i tilsvarende tempo – noget de har været virkeligt gode til siden begyndelsen i 1991.

Heirol har flere serier inden for de enkelte varekategorier fra professionelt udstyr til godt husholdningsudstyr.

Blandt deres produkter finder man blandt andet Steelsafe Pro – en pande med non-stick belægning. Hen over belægningen er der lagt et innovativt stålnet, der både sikrer panden et langt liv, og at man kan bruge stålredskaber på den, uden at ødelægge belægningen.

Allsafe Pro er en helt fantastisk bøfpande: Med sine fem lag metal (tre aluminiumslag mellem to stållag) får man effektiv varmeledning samtidig med at panden holder ekstra godt på varmen: Selv om du smider en kold bøf på panden vil temperaturen på panden holde sig rigtigt godt i minutterne efter, så du stadig kan opnå stegeskorpe.

Heirols Steely serie, består af mindre køkkenredskaber i super kvalitet med op til fem års garanti. Udvalget dækker alt fra fiskepincitter over pensler til suppeskeer og rivejern.

Men deres sortiment er enormt stort og inspirerende:
Grilltilbehør, bambusstel, serveringsstel, service, springforme, bageartikler og så videre...

Gå på oplevelse og bliv inspireret af Heirols smukke køkkenunivers her:
https://gastrodeluxe.dk/heirol/

Mere fra GASTRO DE LUXE

GASTRO DE LUXE

www.gastrodeluxe.dk

Vi leverer køkkenudstyr af højeste kvalitet til forhandlere indenfor både det professionelle marked og til det private marked. Vore kunder er de bedste køkkenbutikker (med udstyr til private og professionelle), storkøkkener, hoteller, barer og restauranter samt offentlige institutioner. Da vores varer er af højeste kvalitet, er det også vores…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere