AL FRESCO
Trendhunter Anette Eckmann fortæller i sin trendtalk på Formland om, hvordan man kan skabe Al Fresco events i butikken året rundt.
Hvordan genopfinder man sig selv - og ikke mindst sin forretning - midt i et paradigmeskifte og i en kaotisk tid, der betyder store ændringer for stort set alle brancher og mennesker, og hvordan finder man lysten, modet og energien til at være en succesfuld forretningsdrivende?
Det gør man bl.a. ved at være omstillingsparat, fleksibel og ultra elastisk. Derudover skal man være myreflittig og blæksprutteagtig, og man skal tilegne sig et mindset, der konstant er parat til at ”sadle om”! Sådan lyder det fra trendhunter Anette Eckmann, der holder trendstalks under overskriften AL FRESCO hver dag på Formland Spring 2025.
Anette er inspireret af begrebet Al Fresco, der stammer fra Italien og oprindeligt betyder ”på det friske” og som refererer til en malerteknik, hvor motivet males på et fugtigt, friskkalket underlag. Al Fresco hentyder også til at spise under åben himmel og om sund og god mad, tilberedt af sæsonens bedste friske, og lokale råvarer, Al Fresco!
I sin trendtalk giver Anette ideer og inspiration til, hvordan man som forretningsdrivende selv kan planlægge en AL FRESCO aktivitetskalender med, friske, aktuelle, kreative og idérige aktiviteter i butikken året rundt.