07.10.2019  |  Kitchen  |  Accessories

ActyFry-serien er udvidet!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Byd den sidste nye tilføjelse til ActiFry-serien velkommen. Med denne ActiFry kan du tilberede to retter på én gang.

Med ActiFry Genius 2 in 1 bliver det endnu nemmere at lave lækre og fedtfattige retter. Den eksklusive Dual Motion-teknik gør det muligt at tilberede to retter på samme tid. ActiFry Genius 2 in 1 har både en pande og en varmluftsskål, på den måde er hovedretten og tilbehøret færdigt på samme tid.

Lav for eksempel lækker wok i skålen, mens du griller den perfekte laks på panden. Eller hvad med lækre pommes frites og en grillkylling?

Frituregryden er forsynet med 60 minutters timer, varmeholderfunktion og 9 smarte tilberedningsprogrammer. Ligesom for de tidligere modeller tåler alle dele opvaskemaskine og så kan den kan tilberede op til hele 8 portioner på en gang - det har aldrig været nemmere at lave en fantastisk middag!

Mere fra Groupe SEB Denmark A/S

Groupe SEB Denmark A/S

http://www.tefal.dk/

Groupe SEB gør livet lidt lettere! Med 150 år på bagen og flere innovative brands i porteføljen er Groupe SEB verdensleder inden for små el-apparater. Virksomheden opererer i næsten 150 lande og sælger omkring 200 millioner produkter om året baseret på en langsitet strategi med fokus på innovation, international udvikling samt h…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere